Vukajlija Ol Star fudbal

1. Kupio ja danas u max sportu preko (auto)puta arene za soma i po diadore... ima dosta vrsta, a ako ti uleti broj, sve su od 1500 do 2000.. outlet fora...

2. Opet se prave spiskovi za oba događaja:
    Ajde prijavljujte se.

SPISAK ZA BALON

01. Ninčilo
    02. Drug Raja
    03. Slepi Tuljan
    04. Kačamak

SPISAK ZA STOJNIK

01. Džoni
    02. Deki
    03. Agilni
    04. Fejs
    05. Arlovski

NAPOMENA: Ko nije registrovan za Stojnik, a želi da igra, može da ponese papire za registraciju.

3. Samo Agilares, reci mi je l' postoji mogućnost da palimo odmah nakon tekme nazad jer imam jednu jako bitnu obavezu za nedelju, pa da znam kada otprilike da je zakažem?

4. Prijavljujem se za balon.

5. Potvrdiću ti to, Džoni, ali siguran sam da će jedno vozilo odmah nazad (ako bude još neko vozilo, lolo).

6. Ninka ubačen si na spisak. Javljajte se ljudi. Ima mesta.

Obratite pažnju na post za Stojnik u kom piše da oni koji žele da se registruju u nedelju ponesu papire.

7. Može Kacamak ako hoće, mislim da bi lik pokidao na krilu...

8. Prijavljujem se za balon.

Nego koliko košta termin u onom balonu? Čini mi se da je mnogo skuplje nego u košutanjku...

9. Čini mi se da je mnogo skuplje nego u košutanjku...

I dalje... ;-)))))))))))

10. Cena balona je 40e. Sa Džonijem sam se dogovorio da tu igramo jer je svima podjednako daleko ili blizu. Inače je valjda 60e, ali za nas je 40. Da je skupo, jeste. Ali teško je naći iole dobar lonba za manje para u nedelju u 7. Realno.

Za Stojnik me nema. Ispiti.

11. DŽONIJU KROZ NOGEEEEEEEEEE!!!

12. Idem u balon eee. I ova dvojica će ja mislim.

13. Dube ne znam zašto, ali sanjao sam da te zamenica direktora moje škole ubija od batina. Koji san loololl.

14. Ima jedan balon na pevcu za 25e ali to je samo meni blizu lololo
    A ima i jedan gde sam kao klinac trenirao(u košutnjaku) a tamo bi sigurno dobili neki popust :)
    No ako ste već redovno išli u ovaj balon nema razloga da sad menjamo pošto sam čuo da će se od aprila igrati na adi.

15. Pa ja kažem još mesec dana i kraj. Kreće na adi da se pika. Daleko bre košutnjak. Mi svi na zvezdari i vračaru, ko će se cima :)

16. Svakako se mi vidimo u onom balonu ako mi uspemo da se skupimo.
    Nego da se mi lepo podelimo, ako nas uopšte bude bilo dovoljno za fudbal.

17. Nas će biti. A vi vidite da se skupite :)

18. Stavite i mene na spisak za balon...

19. Ja vozim za Stojnik. Tako da...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.