Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ma daj Johny, turi i mene za stojnik.. Nema vajde od tog ispita...

2. Opet se prave spiskovi za oba događaja:
    Ajde prijavljujte se.

SPISAK ZA BALON

01. Ninčilo
    02. Drug Raja
    03. Slepi Tuljan
    04. Kačamak
    05. školjkaboj
    06. Mančester

SPISAK ZA STOJNIK

01. Džoni
    02. Deki
    03. Agilni
    04. Fejs
    05. Arlovski
    06. David
    07. Rakocije

NAPOMENA: Ko nije registrovan za Stojnik, a želi da igra, može da ponese papire za registraciju.

3. Nema šanse da dođem zbog posla, jebiga.

4. Fali nam Zoki za sigurnu pobedu

5. Možda će Zoki i da bane, nemam pojma.

Agilni šta je sa Zokijem?

Bvdlga šta je sa Hugočavezom?

Fejze šta je sa Rmenskim?

Je l' živ Ombre?

I da ne nabrajam dalje....

6. Ma mora još neko da nam se prdruži, mi osim onog Mančesterovog druga nemamo igrača koji može da povede loptu, može možda i on ali nekih 2metara posle se umori lololo. Ukratko, ne možemo mi bez Zokija, mangupi su to što bi rek'o brat Žigara.

7. Doćiće Debilko. Ili Moronko. Nzm ni sam, ali eto, i on jebe kurcom u pičku.

8. Živ je Ombre, umro nije
    dok je gudre i pajdoa.

Ja ću doći kada bude bolja ekipa ili ću ipak sačekati Adu.

9. Divi ga ovaj što se kurči, kao loši smo mu e.

10. Tur'te Zokija na spisak za Stojnik.

11. Meh, samo ne vidim poentu toga da dam pare i da nas raskantaguze gusti i njegova ekipa.
    Okej je to, Fudbal ti se igra i sve, ali baš svaki put da odigramo loše i da svaki put preživljavam traume kad se zoki izdere na mene i izbaci me iz igre protiv moje volje... To ne ide.

12. Okej je to, Fudbal ti se igra i sve, ali baš svaki put da odigramo loše i da svaki put preživljavam traume kad se zoki izdere na mene i izbaci me iz igre protiv moje volje... To ne ide.

Il' se popravi, il' mu odbrusi i nadaj se da si brži.

13. Сањао сам да смо јебали Рогачуоа :(
    И прошли пут сам то сањао, па смо пукли. Овај пут морам бити Тарабић.

14. Meh, samo ne vidim poentu toga da dam pare i da nas raskantaguze gusti i njegova ekipa.
    Okej je to, Fudbal ti se igra i sve, ali baš svaki put da odigramo loše i da svaki put preživljavam traume kad se zoki izdere na mene i izbaci me iz igre protiv moje volje... To ne ide.

Ajde bre Vajtaro dodji u balon da jebemo platane... ako nista, bar malo da se istrcimo... a ako im damo neki go, time veca bruka za njih i razlog vise da se deremo: JEBACEMO TROMZOA!!!

15. Enemi.. Ako mi verujes i ja.. Briljirao bvldlgvdlvldga :)

16. Ma razbicemo ih laganini...

17. Hugocavez je ili bolestan, ili ga bole ledja, ili se napije vece pre nego sto treba da ide na fudbal... jednom recju, JAJE! Ja sam 75 posto siguran za Stojnik, samo da vidim za kintu, ne treba mi puno, ali svejedno...

18. Daću ti ja koliko ti bude falilo.

19. 01. Džoni
    02. Deki
    03. Agilni
    04. Fejs
    05. Arlovski
    06. David
    07. Rakocije

Koliko kapiram još Enemi, Bvdlga i Zoki. To je to, desetorica. Za sve preko nam je potrebno još jedno vozilo.

E sad, ko vozi? Ja nisam nešto u fazonu, ako ne moram. Deki će kolima. Enemi, Rakocije?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.