Meni se kola bukvalno raspadaju, jedva ih vozim do Banjice i nazad, pa ih iskreno ne bih uprezao do Mladenovca, jos bi bila puna... Ali ajde neka ostavimo tu opciju kao poslednju, plus mora da se poklopi da sestri ne trebaju.. :D
Vozicu ja.. Vratili mi dozvolu... Samo, kod mene je slucaj da corbe nema nikad jer auto vozimo buraz propalitet i ja.. Tako da ce ulet biti obavezan :) Kad je randevu?
Ajd.. mada mozda malo okasnim.. Imam ispit od 9, sto znaci od pola 10, a dok se javim prvi bice 15 do 10 i dok polozim 10 i 15.. pa dok stignem od save male do komande...
Očekujem da pokidate Rogačeee! Rado bih pomogao, ali ispti je tu. Šta da se radi. Đoni, ako ne ideš tamo, svrati u balon na sprdnju. Ne igra nam Rakocije, bićemo jači lolo
Meni se kola bukvalno raspadaju, jedva ih vozim do Banjice i nazad, pa ih iskreno ne bih uprezao do Mladenovca, jos bi bila puna... Ali ajde neka ostavimo tu opciju kao poslednju, plus mora da se poklopi da sestri ne trebaju.. :D
Vozicu ja.. Vratili mi dozvolu... Samo, kod mene je slucaj da corbe nema nikad jer auto vozimo buraz propalitet i ja.. Tako da ce ulet biti obavezan :) Kad je randevu?
Ulet za Stojnik je podrazumevan od saputnika. 200 kinti po osobi je standard, osim ako ne trošiš EvroPremijumUltraBMB100OktanaOpalac.
U 10:30h da se skupimo na Autokomandi.
Dogovoreno!
Без мене у балону, ипак.
NE NINKA, ŠTO?!
Daj bre Ninka biće žena, ako ti ne dodješ neće nas biti dovoljno...
Сексуалне обавезе. Мада, знаћу тачно прекосутра тек, ал' за сада ме нема.
Ajd.. mada mozda malo okasnim.. Imam ispit od 9, sto znaci od pola 10, a dok se javim prvi bice 15 do 10 i dok polozim 10 i 15.. pa dok stignem od save male do komande...
Idem i ja u Stojnik definitivno. Ako kojim slucajem dodje do promene, javicu na vreme, ali idem za sada...
Kod mene je frka zbog posla....javljam sutra
Ninkina ženka bosanca se nije depilirala, to je seksualni problem.
Bode ga svuda dlakama pa ne sme zbog osipa na fudbal doći lololo
Očekujem da pokidate Rogačeee! Rado bih pomogao, ali ispti je tu. Šta da se radi. Đoni, ako ne ideš tamo, svrati u balon na sprdnju. Ne igra nam Rakocije, bićemo jači lolo
U balon ću najverovatnije doći, mada ništa ne mogu da potvrdim. Pakao. A moraćemo da jednom dođemo u ful sastavu i da vas ubetoniramo k'o ljudi.
Nešto sumnjam u to :) Još mesec i na betonsko borilište.
Vajtaro, nemoj bre se cimaš što se Kiza dere na tebe :) Dođi na fudbal, realno si dobar goša.
Stvarno Vajtaro Kiza se dere i na mene i sve....Kiza se jednostavno dere i to je to.
Kiza se dere na sve. Počev od lopte, preko gola i slučajnih sisatih prolaznika. Nemo se uzbuđuješ :)
Kiza se tako dere i na viljuškar na poslu.
I na džojped kad ga deremo u PES-u.