Ja sam fasciniran današnjom Buzdinom porukom! Može li neko da mi objasni na koji on način odlučuje gde će da stavi veliko slovo? Gledao sam danas i nema šanse da izvalim...
Zoran Munja Jeremic
U Nedelju 24.02.2013. Utakmica u Rogaci. Pocinje tacno u 12h. Igraju Fk.Derlupa-Fk.Stojnik. Na terenu Treba da se bude u 11:20h. Vidimo se Pozdrav.
2Свиђа ми се · · Подели
Od čega 2 crnogorca lololo Njih treba da se pazimo :D
Ja sam fasciniran današnjom Buzdinom porukom! Može li neko da mi objasni na koji on način odlučuje gde će da stavi veliko slovo? Gledao sam danas i nema šanse da izvalim...
Има и неке проблеме са тачкама. :Д
El se igra neka tekma u Stojniku u nedelju?
U Nedelju 24.02.2013. Utakmica u Rogaci. Pocinje tacno u 12h. Igraju Fk.Derlupa-Fk.Stojnik. Na terenu Treba da se bude u 11:20h. Vidimo se Pozdrav.
2Свиђа ми се · · Подели
01. Enemi
02. Mančester
03. Debilko
04. Kačamak
05. Tuljan
01. Džoni Kurajber
02. Enemi
Dolazimo svi mi Devetari na fudbal u balon.
Пријављујем се за оба, за балон условно.
Imena na sunce :)
Ajmo ljudi prijave ODMAH!!!!!!!
Debilko, Kačamak i Tuljan. :)
A ne idete na Adu još uvijek? Sunčano je ovih dana. Nema veze što je nula.
Pa nešto kontam da još makar pola februara iskuliramo, a za kraj nedelje su najvaili sranje vreme.
Ma priglavke(zepe) u patike, long ćegas i udri.
Без мене, идем у Требиње у недељу увече.
A Leotarom odjekuje: TO NINČILO!!!
"Neno Gudelj, mozak ekipe"
БАТИСТУТА ГАБРИЈЕЛЕ ЗА ТЕБЕ ЈЕ НИНКА ПЕЛЕ, НИНКА МАЈСТОРЕ, НИНКА МАЈСТОРЕЕЕЕЕ
Jebote, više puta ja iz Novog Sada potegao na fudbal nego Dog koji je u Begeu. Sramota.
арловски децхко што не одговараш на пвт?
Jebote, više puta ja iz Novog Sada potegao na fudbal nego Dog koji je u Begeu. Sramota.
Da sramota bude veća Ada mi od kuće kolima 5 minuta...jbg vikendom su porodične obaveze najbrojnije.