Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ма зајебавам се, има доста људи који су тренирали. :)

2. Samo što je retko ko trenirao fudbal, što se da i primetiti :)

3. Trenirao sam 5g!
    Ima direktno iz ovog našeg kluba da odem u Barsu, ali neću da jurim za parama k'o ovi naši klinci nego lepo do neke dvasšeste igram za Stojnik! lolo

4. Gusti evo i ovde da ti kažem istinu... Samo sam se zajebavao, lupio sam plus, neću za džabe da dobijam po nogama lolol

5. Како ми се сад игра фудбал... Не иде да прескачем више! х)

6. Gusti, igrate li sutra u milvolu?

7. Igramo. Aj sibni mi sms. Zabada mi net

8. Igramo. Aj sibni mi sms. Zabada mi net

9. Čim bude neki termin u martu ima da nagulim maksuz u Beograd pa da malo proljudikmo uz fudbal

10. ТО ГЛАВНИ ААААААА АЛ ПРВО ИДЕМО НА ПИВУ МОРАМ ТИ ПИВУ ПЛАТИТ ААААААА

11. Ajde glavni iscimaj se. Znam da nije blizu, al ako uspeš bilo bi do jaja. Da zablejimo malo.
    Moramo da se iscimamo tokom proleća ili leta i do Novog Sada da pocepamo Predražinja i novosadski Gubitnik lololo

12. Jebacemo Darluplu!

13. Samo kada bi Buzda znao da mu se susedno selo ne zove Darlupa, nego Drlupa :)

LINK

14. Buzda je skoncentrisan na fudbal i njegov mozak ide u tom pravcu. Nema vremena za geografiju.

15. Moramo da se iscimamo tokom proleća ili leta i do Novog Sada da pocepamo Predražinja i novosadski Gubitnik lololo

Svakim danom sve više i više dokazuješ da si vickast mladić :)

16. Каква је та Дрлупа? По имену бих реко ПСЖ ни мање ни више.

17. Drlupa 547 stanovnika, "cela nacija reprezentacija"...lolololo
    EDIT: Pući će bruka ako vas Drlupa olupa, da se tako kvazipesnički izrazim.

18. Svakim danom sve više i više dokazuješ da si vickast mladić :)

Zato što humor kod mene evoluira lololo

Kako ćemo da vas pocepamo :)

19. Е стварно би био ред да их добијемо. ОЋУ НАЈЈАЧИ САСТАВ ДА СЕ ПОЈАВИ НА ПРОЗИВЦИ И ФЕЈЗ ДА БУДЕ ТРЕНЕР ИЗ СЕНКЕ, БУЗДУ ЋЕМО ДА ЗАКЉУЧАМО У ЧУЧАВЦУ ИЛИ ДА ГА ОМАЂИЈАМО НЕКИМ МЕСИШТЕМ

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.