U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Mora bar 13-14. Deki, bvdlga, david, benisio, kacamak, tuljanin, hugocavez, čakova družina, ninka... Mora da može bar neko!
Juče nas bilo 12, danas 9. Ajde još malo da vidimo, pa ako nema nikoga, da ja otkazujem, da nas ne zajebavaju posle...
Davida nema nigde, Ninka zapalio negde, Kacamak vodi ljubav.
U 5 zaključavamo glasanje. Ako se skupi 12 ljudova igramo, ako ne jbg.
EDIT: Deki ne može
Nači otpadaju i manca i tuljanin... Ee zabludela deco!
Jbt, taj kačamak 96 godište. ŠTA JEDETE DECO?! Zvao ja još par ljudi i ovaj ortak čiji je termin i pogađajte, piša...
Umesto digrate lopte, vi...vi... Ma nemam reči!
Tako je bre! Umesto da se ugledaju na mene... samo lopte jurim.
Jbt, Arlovski uneo pometnju. Rekoh da moze da se igra 4+1. Koi je sad problem? Ne moze malo vise da se trci?
И са 4+1 фали један. :/
Nema nas ni za to. Daj bre šta je sa ovim kockarom, nek stavi na crno uzme pare i pali na fudbal
JEBEŠ KOLENO DOLAZIM NA FUDBAL! POSLE DA SE KURČIM DA SAM JEDINI BIO NA SVAKOM BALONU!
Ma agilares, može i to. Ali nas ima 9. I još je onda skuplje. A dosta ljudi nema keša. Ja sam za to da otkažemo... Ajd recite šta i kako pa da zovem tamo ako se slažete
Devedespeto je Kačamak, ali ide sa četvrtim.
TO MANČO! POVEDI I OSTALU BAGRU!
Meni najviše odgovara 4+1 ne mogu da se iscimam ako nas je tačno deset jer ako jedan ispali izduvali smo ga, tako da mora bar jedan - dva više, a i zbog kinte...
Ево Манча ће доћи. ТО Манчо мађијо, држаћемо те наопачке ако треба!
PROŠLI PUT KAD NISMO IMALI IZMENE SAM UMRO ZAMALO!
Играћемо стони фудбал, стојиш у месту и шуташ и то је то. лоолло
Ma 95,96 isti kurac. ŠTA JEDETE?! E mančo, vido bi te na ovom fudbalu što ja igram 90 minuta u balonu lolo
Povedi kačamaka, tuljana, debilka, moronka i ostale