De je bre onaj vrtić mančesterov? ALOOOO! Ja sam još juče naglasio da nas nema, i videvši da je 10 ljudi skupljeno, i da je raja hteo, rekoh, skupićemo se. Kad ono PIŠA!
Ono, ako ćemo da nađemo još 3 ekstra, ako ne, da se čuvaju pare za sledeći put. Jbg, ja prošli put dao 700 kinti, ae imao od rođendana, pre toga 500, pa pre toga 500. Nemam bre više, ne mogu zaradim toliko ;D
Ne daje mi se nikako ta kinta jer smo mogli lagano malo bolje da se izorganizujemo i što reče Enemi pičimo na Adi, ali kurac sad. Aj ako nas bude baš 10 onda ću da iscimam ortaka da mi pozajmi.
Sad sam se čuo i sa Agijem, tako da vidimo se u 7.
Rajo, vrćem ti sledeći termin.
Opšteno, nisu moje iz kladže su lolol
Nego je l' ide neko 59kom? Ali NE iz grada tj slavije nego sa ove druge strane
Ако има неко Давидов број нек га зврцне, јер без њега нас је опет само 9...
posto kosta termin? po osobi
oko 440 kinti.
e jebiga sad. okle mi te pare? mislio sam da zajmim 200 kinti pa da napravim 500 na ruletu, od cega bi moje bile 300. ovako tesko... nemam para
Чек, колико би ти да даш? :Д
A šta je sa Rakocijem i Gustim?
Nemam Davidov telefon. Poslao sam mu PVT, pa ako uđe na Vukajliju videće.
kolko imam :) a nemam nista :( je l imate dovoljno ljudi?
Neveruem! Što ste tolke ispale?! Aj iscimajte se, baš mi se igra a i zbog kinte...
Јбт Густог сам заборавио да ставим на списак! Има нас 10! ДО јаја! :Д
Ракоције не долази.
Gusti dolazi, Rakocije otišao da udiše svež vazduh na planilini
Ajde baci sada spisak Enemi, ja sam slabije pratio malo.
Уф сунце ти, презнојих се...
ДАКЛЕ:
1. Арловски
2. Густи
3. Џони
4. Раја
5. Аги
6. Зоки
7. Вајт
8. Блејк
9. Енеми
10. И ипак је густи био на првобитном списку, а ја сам слепац.
idem na rulet sad, ako dobijem kintu javljam
Znači jedan fali. Ajde Nadimak, pravi pare.
Opet nas nema! Mora još bar troje-četvoro jer sigurno neko neće doći. Aj bre kacamak tuljanin i onaj treći dođite! Dechko!
De je bre onaj vrtić mančesterov? ALOOOO! Ja sam još juče naglasio da nas nema, i videvši da je 10 ljudi skupljeno, i da je raja hteo, rekoh, skupićemo se. Kad ono PIŠA!
Ono, ako ćemo da nađemo još 3 ekstra, ako ne, da se čuvaju pare za sledeći put. Jbg, ja prošli put dao 700 kinti, ae imao od rođendana, pre toga 500, pa pre toga 500. Nemam bre više, ne mogu zaradim toliko ;D
Ne daje mi se nikako ta kinta jer smo mogli lagano malo bolje da se izorganizujemo i što reče Enemi pičimo na Adi, ali kurac sad. Aj ako nas bude baš 10 onda ću da iscimam ortaka da mi pozajmi.