Vukajlija Ol Star fudbal

1. Kad moram da radim mamu mu jebem...PU!

2. Džoni a za lomba stižeš? Ako ostanu ovakvi rezultati eto mene sutra u balonu

3. Momci, ja sinoc siša' sa Durmitora, al sutra imam neko porodično okupljanje od jedanaes' ujutru, tako da za stojnik otpadam, u balonu se vidimo.. Mada kolko vidim, promenjena je procedura oko prijavljivanja :D Bvldga, eo ti prilike da me prestignes!

4. Momci ja moram da otkažem, do sad sam bio na poslu. Bila mi inspekcija pa sam danas crko, naduvao sam se od farbe i lepka i mrtav sam umoran. Jbg. nema šanse da idem...

5. Sranje baš ove nedelje.
    Nisam otišao na posao jer sam sinoć povraćao dva puta, jutros takođe i generalno sam sjeban skroz.
    Nema fudbala za mene ove nedelje vidim ja. Jebiga.

Šta ćete za lonba?
    Je l' ide neko uopšte tamo osim ovih par prijavljenih?

6. BALON

01. Kačamak
    02. Mančester
    03. Rakocije
    04.
    05.
    06.
    07.
    08.

7. Не разумем зашто идете у балон кад може и напољу да се игра... Буржуји! Расипници! лололол

8. Ја у Баљон нема шансе да дођем, имам д'учим имам д'читам и морам да шетам мачку по крају.

9. IMA LI FUDBALA, DOLAZE LI PLATANI, DOLAZIMO LI MI?!

10. Idem i ja u lomba! Znači za sad nas ima četiri fali nam jedan da nas bude 5.
    Aj mančo pozovi onog golmana i nek platani dovedu igrača više pa nam ga pozajme

11. Izgleda da ništa od balona. Moraću da javim Gustom da otkaže, a vidim ja po vremenu da ćemo uskoro na beton.

12. како је прошао наш вољени стојник?

13. Šta je bilo u Stojniku?

14. 3-3 su odigrali u Stojniku.

Ekstra!

Inače Gusti je otkazao fudbal. Pratite tokom sledeće nedelje temu i učestvujte jer ćemo, u zavisnosti od vremena za subotu organizovati prvi zvanični VOS u 2013. na Adi.

Sporcki pozdrav! lolo

15. Је л' Агиларес матиро? :Д

16. Stojnik - Drlupa 3:3

Nisam se upisao u strelce, nije ni Kiza, nije ni novi član, Andrej. Ali smo PO-KI-DA-LI! Buzda je prezadovoljan, ali je bio tužan i zabrinut što smo došli samo nas trojica. Čini mi se da za sledeći vikend planira nešto u Guberevcu (teren na kojem ćemo biti domaćini), pa nas možda podeli da igramo između sebe, ukoliko ne neađe protivnika, pa da se skupimo u što većem broju. Stvarno bismo mogli.

Doveo je nekog napadača (mada je rekao da mu nedostaju Radalj i Arlovski, pa da ima rotaciju, a pominjao je i "desetku" par puta, samo je izostavio "debelu"), čovek je dao dva gola, treći gol je dao Čarapan iz penala. Igrao je i taj neki Hazar, što ga je pomenuo Buzda prošle nedelje. Dobar veznjak, mada smo konstatovali da je tu falio Bvldga, da ga malo rastereti, pa sam dosta ja sa krila morao da ulazim ka centru. Vodili smo 1:0, gubili 2:1, deset minuta pre kraja vodili 3:2, ali primili bezvezan gol.

Ključna stvar je bila sa golmanom. Branio nam je matorac, koji inače brani za Rogaču. Buzda pregovara da nam on bude redovni goša, što bi stvarno bilo dobro.

Što se tiče moje igre, bilo je odlično. Učestvovao sam u akciji kod drugog gola. Predriblao jednog na sredini, dodao na krilo, krilo dade u prostor loptu, napadač lobovao istrčalog gošu. Sve me je išlo kako valja. Doduše, jednom sam zasr'o, pa zamalo primismo gol. Kiza je igrao dobro, nekoliko dobrih poteza, nekoliko klizećih, nekoliko incidentnih situacija i nekoliko aebrešupičkukuracmaterinu verbalnih okršaja sa sudijom i protivničkim igračima. Čak mu je dva puta uspela ona njegova štikla. Ovaj novi ortak, Andrej, snašao se dobro. Igra najsličnije Fejzu, rekao bih :)

Definitivno kuburimo sa štoperima, a i bekovi su odigrali celu tekmu, crkli su pred kraj. Imali smo samo tri izmene, tako da je bilo baš teško. Inače, u ovoj ligi je dozvoljeno 7 izmena!

I najslađe tek sledi... vlasnik "kafea" u Stojniku je rekao da za prvu našu pobedu kolje sepra!

17. То Аги мађијо! Сјајне вести нам доносиш. Било би супер да играмо следећу између себе, и да инсистирамо да у једној екипи играју сви наши заједном, одједном.

18. U bilo bi do jaja kad bi branio onaj matori iz Rogace. Baš mi žao što nisam bio.:(

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.