Vukajlija Ol Star fudbal

1. Da fejsara brate, kapiram da smo u pravim godinama za sinoćni zulum. Da su išli Džoni i Manč sa nama oni bi tamo ostavili kosti. lololo

2. Ja sam u najboljim godinama i u najboljoj kondiciji, od početka godine nisam jedan osamnaesti rođendan propustio, videli biste vi šta je KLABING! loloolol

3. Mančo, ako ne postaviš slike iz klabinga, mi ti nećemo verovati da si bio, aha! :)

4. Ja ne dolazim na fudbal u balonu... para bez, a i imam nekih obaveza.
    Valjda ce proci ovo 'ladno vreme uskoro, pa da moze da se pika fudbalica na betonu :D

5. Hahahah, ne izazivaj me lolol.

6. КАД СЕ СУТРА ИДЕ У СТОЈНИК И КАКО?

ДАЈТЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ЈЕБО ВАС ЗЕЦ!

7. EVO ME!!!

U 10h se okupljamo na Auto-komandi. Vozim ja i ko još? Učešće za zinbe 200 kinti. Imam i jednog novog igrača, jedan stari adski virtuoz. Biće dobar kao vezni/zadnji vezni.

8. ко иде све на крају? пошто ми се јавио бвлдга да види је л иде и колко кола имамо.

ај да се договоримо

9. I ko sve ide? Ae bre, javljajte se još. Džoni je otkazao. Bvdlga, Deki, igrate li? Ne javlja se David, šta kaže Gusti, Enemi, Nemnadimak???

Koliko videh, sigurni smo samo Fejz, Arlovski, Zoki, ortak Andrej i ja.

10. bvldga mi se sad javio i kao da mu javim kakav je plan za sutra. al da mu javim fazon do 9 10 sati da bi znao kako da se organizuje. David i deki cetuju sad cu da ih pitam jel idu u stojnik. I to e to... enemi i gusti jebem li ga. Rakocije isto. nema nikog nigde

11. Rakocije nije tu, to znamo. Ae cimni Enemija, ja ću Gustog i Neamnadimka. Javi šta odlučuju ova dvojica.

12. Ne mogu nemam srca za to sutra treba mi fazon sna.

13. Znači, Deki ništa, David ako dođe, dođe. Znači teško :)

EDIT: Neamnadimak takođe ništa.

EDIT: Gusti tambura jetru u Vraniću, ni od njega ništa.

14. Јбг, морам и ја додустанем, јер тешко да ћу бити при себи сутра, (јер ни данас нисам), а друго ионако нас нема за двоје кола, а ја нисам баш нешто срећан са парама ових дана.

15. Sam' da javim da ipak ne mogu da se iskombinujem ni ja... Jebaga...

16. Ništa, jedno puno vozilo.

17. Ако неко одустане сутра, ви ми пустите поруку. Џаст ин кејс.

18. enemi odusto sam ja, imam problem sa stopalima.
    kupijo sam nove patike pa mi leva malo manja dete joj jebem, i sinoć sam bio u novome sadu u njima fazon 15 sati i oteklo mi levo stopalo skroz.. plus ima žuljeva. tako da neću da rizikujem da sjebem još više... tako da vas ima četvoro....

izvinjavam se, stvarno, volim vas i Stojnik al ne mogu sutra...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.