Ajmo ovako. Subota u 15:00, 09.03.2013. nalazimo se kod Kamenja i počinje VOS. Vreme bi trebalo da bude OK, mada ako bude šućmurasto, onda ćemo se dogovriti tačno u petak.
Za sada su se prijavili:
Ja sada već gotovo sigurno neću doći da igram u subotu. Radim. Mada planiram da dođem da se vidimo i izblejimo jer vi ćete cepati fucu već uveliko kada ja stignem.
Gonzales, moramo da se vidimo, da uzmeš loptu od mene.
Ajmo ovako. Subota u 15:00, 09.03.2013. nalazimo se kod Kamenja i počinje VOS. Vreme bi trebalo da bude OK, mada ako bude šućmurasto, onda ćemo se dogovriti tačno u petak.
Za sada su se prijavili:
Johnny Kurajber
Za sada su se prijavili:
EDIT: Možda je trebalo Manča da piše umesto jednog od 2 Dvorfa...meni oni liče k'o da su braća (slične frizure valjda).
Nemo' neko da je pravio fazone na Mančin račun - topla braća i sl !
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
А који је тај гоша, кад је он бранио?
јавио ми се и надимак да ће да иде, тако да је то 9 нас. Ај да видимо још са давидом па да закључујемо списак. Шта ви кажете на то?
Za sada su se prijavili:
01. Agilni
02. Drti Dvorf
03. Fejzara
04. Džoni
05. Zhajk (možda)
06. Enemi
07. Blejk Grifin
08. Ombre
09. Kačamak
10. Deki
11. Rakocije
12. Gusti Sok
13. Raja
14. Školjkaboj
15. Tuljan
16. Zoki Munja
17. Drti Dvorf
18. Gonzo
19. Vajt
http://i45.tinypic.com/10gcob7.jpg
01. Johnny Kurajber
02. Agilni
03. Rakocije
04. Enemi
05. Gusti Sok
06. Arlovski
07. Deki
08. BvdrngA
09. Neamnadimak
10. Zoki Munja
11. Andrej
http://www.dodaj.rs/f/1A/zz/4pEwmyH9/vukajlija-stojnik.jpg
Ide Zoki Munja u Stojnik.
Dodat je i Zoki.
I ortak Andrej, koji je prošli put igrao, registrovao se, takođe bi išao. Ako hoće i David, tj. bude nas 12, možemo i treće vozilo upregnuti.
не знам за давида, оће л ил неће, нема га да постује
Требаће нам комби. х)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6G-75ljWk3A
Ако нађем места у свом распореду, доћи ћу.
Шалим се, вероватно ћу доћи. :Р ПРВИ ВОС СЕ МОРА ИСПОШТОВАТИ
Ja sada već gotovo sigurno neću doći da igram u subotu. Radim. Mada planiram da dođem da se vidimo i izblejimo jer vi ćete cepati fucu već uveliko kada ja stignem.
Gonzales, moramo da se vidimo, da uzmeš loptu od mene.
Doneću ja loptu, opuštencija što se toga tiče.
Za sada su se prijavili:
01. Agilni
02. Drti Dvorf
03. Fejzara
04. Džoni
05. Zhajk (možda)
06. Enemi
07. Blejk Grifin
08. Ombre
09. Kačamak
10. Deki
11. Rakocije
12. Gusti Sok
13. Raja
14. Školjkaboj
15. Tuljan
16. Zoki Munja
17. Drti Dvorf
18. Gonzo
19. Vajt
Drti Dforf vredi za dvojicu lololo (snimite rbr 2 i rbr 17)
Ovo k'o kad su potpisivali Slobi podršku...što rek'o BalaDAšević:"Metni mene još jednom, valjda neće proveravati! Stavi i nas dvojicu! itd"
DESU GLASOVI IZ DŽAKA!?!?!?! UKRALI STE IZBOREE!!! NARODE SVI NA ULICE, MAŠIMO ĆUNAMA!!!
Za sada su se prijavili:
01. Agilni
02. Reservoir Dog
03. Fejzara
04. Džoni
05. Zhajk (možda)
06. Enemi
07. Blejk Grifin
08. Ombre
09. Kačamak
10. Deki
11. Rakocije
12. Gusti Sok
13. Raja
14. Školjkaboj
15. Tuljan
16. Zoki Munja
17. Drti Dvorf
18. Gonzo
19. Vajt
Evo ispravljene verzije za tebe dože ;)
A mog šoka kaCam video da sam No.2 ! ;-))))))))))
Traume, a? :D
Kompleksi.
EDIT: Možda je trebalo Manča da piše umesto jednog od 2 Dvorfa...meni oni liče k'o da su braća (slične frizure valjda).
Nemo' neko da je pravio fazone na Mančin račun - topla braća i sl !
02. Reservoir Dog
;)
Msm, realno :D
E dolazim i ja vrv na fudbal, a možda i Debilko.