Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Јбт, је л' то он овде трезан?
Meni je ovo hit, sa sve komentarom ispod.
http://www.dodaj.rs/f/1U/zq/HtTK3VH/stojnikreklama.jpg
Buzda, marketing stručnjak. Ovo ni Džoni ne bi umeo da ismeje kroz defku.
Deki će preko frankfurta jedino motornim sankama lolo
Kakav je BUZDA KRALJEVIĆ! Ovu reklamu ću uramiti i pustiti na radiju Dženarika da čuje sveta!
Mene nema za vikend, nisam u Beogradu. Naprmpačite gubitnika i flafičaste
Hoće biti nekog fudbala? Za subotu prognoziraju maksimalnu temeraturu 1c, padavine 0.2 mm, 4.2 m/s. U nedelju max 2c, padavine 0.0mm, vetar 3.6. Tako da bi bilo najbolje da odemo u lomba ili da pomerimo za nedelju pošto za petak predviđaju sneg tako da će tereni biti mokri
Cekaj, nisam bio pri vuki ovijeh dana... Dakle nema tekme u Stojaniku?
Ma dee..
Uzimajući u obzir vremenske uslove ja sam za to da se organizujemo za balon lepo, ima li još takvih.
Ja sam za, samo fudbal da se pika!
Жемо лонба, ово оно.
Ја сам за лонба исто, мартинела даје додатну чар фудбалу.
Ja i dalje kuburim sa zubom i sa teškom bolešću zvano pre'lada. Verujem da do nedelje nisam spreman nikako.
NAPOMENA: Gusti ili Rakocije da kontaktiraju "Platane" da vide je l' oni hoće da igraju.
01. Enemi
02. Kačamak
03. Raja
04. Manča
Došao bih, al ne merem, bratu je rođendan, plus se para nema.
Pa šta ćeš da mu kupiš onda, kad nemaš para Čače a? lololo
Najveći poklon je što ima mene za brata. Anjnjnjnjnj :3 lololo
YOLO
Jebite se za balon, opet ne mogu zbog posla :)
VAŽNO
Gusti je otkazao balon, tako da nema termina ove nedelje, niti "Platani" mogu da igraju. Eto, jedna nedelja odmora, pa sledeće nedelje već najavljuju lepše vreme i igraće se fudbala.
http://i49.tinypic.com/29yju3d.jpg
Ko'ko dajte za balon, klaberi?
Gusti je u Banji, a ja sam reaktiviran u vodenim sportovima, pa nedeljom imam trening od 6 do 7.l. S toga, ne znam koliko sam pogodan za organizaciju :P