Vukajlija Ol Star fudbal

1. једном не дођем и одма фри редбулови, пу!

Ja bih više voleo Snikers, al daj šta daš. Može i Bul.

2. Samo da završim neke obaveze oko VF-a, pa prelazimo na VOS-a :)

3. Čim ja ne dođem odma red bulovi, slikanje... Strašno. Samo da vas srdačno pozdravim, odoh na visinske pripreme, pa se vidimo za 2,3 vosa. Jebite gubitnika i flafije

4. Gusti kad se vrati svež i odmoran, najebali su.

5. Najebali? 2-1-0 GUUUUZIII!!1

6. - Koliko je bilo na VOS-u ?
    - Pa, brate bilo je OPAAA!!!

7. - A kome ste najviše pomerili dupe?
    - Lasti! HNJO HNJO HNJO

8. Trofeji se dižu u decembru Deki. Vidimo se već ove subote, da pređemo mi lagano na prvo mesto...

9. Psu al' si skroman, ja da sam dao gol glavom ne bih im dao da žive lololo

Jebote, ja i zaboravio! KO JE CAR KAZNENOG PROSTORA??
    PREDATOR PSETO, OPAAAA!!1

Trofeji se dižu u decembru Deki. Vidimo se već ove subote, da pređemo mi lagano na prvo mesto...

Što se mene tiče daćemo vam trofej da držite već sledeće subote. Opet.

10. Deki, sipaj u nerotkinje ne mogu da rode, OPAAA

11. Jebaćemo vas loše, da vam ne bude lepo lololo

12. Gol razlika sledeće subote najmanje 15-2 za nas.

13. Ahahaha ovo odma kačim na fejsa!

14. Hahaha, legendarno!

15. A naziv slike kad otvoriš u drugom tabu DEKY FREZA 2 xaxaxax

16. eeeKstra su slike još pokušavam da shvatim par...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.