Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
E, a za sledeću subotu... ja sam predlagao da fudbal pokamo ujutru, sat-dva, a posle toga da se brčkamo u plićaku.
Stvari se mogu postaviti i obrnuto... dođe ranije ko hoće, plaža, zezanje, a posle fudbal.
Agi ne ume da pliva :)
Ma umem, al' u plićaku je ekipa!
Onda da se brčkamo!
U raju je do jaja al u paklu je ekipa.
Eto defke.
Plivanje je do jaja, al' u plićaku je ekipa.
Osim ako plićak nije do jaja, onda nema plivanja.
E sad je javila Midori da dolazi i da donosi odbojkasku loptu, i da ce mozda jos nekog da iscima.
Dakle danas na adi oko 16h se nalazimo kod stounhendza, bleja, kupanje, odbojka... svi su dobrodosli.
Napravicu neki okvirni spisak, mada kapiram da ce svako da iscima jos nekog, ali sa foruma za sad dolaze:
1.Marvel
2.Larry Underwood
3.Midori
4.Skoljkaboj
Simpatičan momak ovaj pseto. Doista. Ako budem navraćao na adu, svratiću, iako nemam pojma gde ćete biti. Ali, mislim da je napolju oko 534 stepena, i da nije baš za odbojku
Nema veze, kupacemo se, a odbojka moze i u plicaku da se igra :D
Nećeš jebati.
De si mančice
E Dovlinjo
Đ, ne d. Spremi se za subotu, ponesi kremicu
Ja te zovem 'vako. Spremio sam se za subotu, već sam vam kupio kremu heh.
Odlično. Uvek si bio ekspeditivan
Šta vredi kada je Sloba veći šmeker.
Ja se slažem sa Agilnim što se tiče ranijeg fudbala pa brčkanja mada neki to već znaju jer rekoh u subotu.
Nisam poneo šorts za kupanje pa možda navrnem oko 4 samo da vam bacim kosku jer sam na poslu.
Ok, bicemo mi verovatno do nekih 4:20-4:30 kod stounhendza dok se ne okupe ljudi kolko tolko, a posle cemo videti de cemo i sta cemo...
ДОЛАЗИМ БРЕ
Došla bih, ali mi se ne izlazi iz kuće u pakao. Do koliko ćete ostati? Možda svratim kasnije.