Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Kake su devojke danas, ne možeš ni džentlmen da budeš... Nik te je odvratio, jelda? :)
Dolazi Lepri da jebe Gubitnike, a dolazi i Gonzo pa ćemo se kurčiti sa dva golamana.
bla bla bla bla jebaćemo Gubitnik bla bla bla bla
KAKO VAS BRE NIJE SRAMOTA LASTAVIČARI???
Ma jok, nego već imam nešto dogovoreno :)
Kaži mi ko je bio brži od mene da mu hejtujem defke? :) Nemoj samo da mi kažeš da je posterdžija, to neću preživeti lololo
Forgetica je poslovna žena, nije ona za vas bećare.
Istovremeno me i hvališ i kudiš Marvele :)
Haha, poslovna žena :))
Nema veze sa sajtom, Pseto :)
Agilni, znamo svi da posećuješ temu tako da moraš da reaguješ. Ovo je diskriminacija vukajlijaša i zaslužuje ban. :)
Ne diraj je! :)
Nit sam pipo nit nameravao majkemi! Ima i pisanih dokaza... Samo tvrdim da je ovo diskriminacija vukajlijaša i to u njihovom prirodnom staništu. :)
Forgetica je prva dama koja je ikada došla na VOS i zaštićena je, tako da budi oprezan šta pišeš ;)
Hoće li biti te odbojke?
Po dobro bre majkumu, pa zar je Pseto taki? Ja sam bre džentlmen čovek, ono što se priča po selu nije istina-lažu dušmani.
Evo da vidite koliko sam širokogrud: i sa moje strane je zaštićena dok god je ne napadne više od troje ljudi :)
псето је обећао ракију за следећи вос, ако не донесе, биће оплођен
Znao sam da se ložiš ne mene :)
Pseto nikada nije slagao u vezi rakije.
Ja sam za. Ionako Lastavica nema pojma pa nije zanimljivo.
Saturday at 10:23pm via mobile
FK Mladost Guberevac Hahahaha..daj boze.
Saturday at 10:25pm via mobile
FK Denim Drlupa Pa znaci vi ste i drugim mestom zadovoljni
Saturday at 10:26pm via mobile
FK Mladost Guberevac Ma idemo mi i na prvo a sa drugim mozemo da se zadovoljimo!
Saturday at 10:27pm via mobile
Fk Stojnik Svaka čast. Podržavam vaše Anbicije. Al prerano je da se sastavlja tabela.
БУЗДА ПЛЕНИ ДОБРОТОМ И ДАЈЕ ПОДРШКУ.
БУЗДА ГОСПОДСКИ СКРЕЋЕ ПАЖЊУ ПРОТИВНИКА ДА СЕ УТАКМИЦА ИГРА ДОК СУДИЈА НЕ СВИРА КРАЈ.
ШТА РЕЋИ!
Inače, juče nas je FK Beljina dobila 5:2 :)
Vise je kao bleja i kupanje, a ako uspemo da nabavimo loptu bice i odbojke... treba da dodje moj ortak sa loptom, ali kaze da ce kasniti, tako da ako dodje on bice i odbojke, osim ako neko drugi ne donese loptu.
Jel dolazis?
Bleja je skroz otvorena, kao sto rekoh, svako moze da cima koga oce... tako da za sad sa foruma dolazimo Marvel, Lari underwood i ja;a dolaze i par mojih ortaka, neke njihove ortakinje i verovatno ce neko iscimati jos nekoga, tako da ce nas biti...