Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ajde ponesi ti pa ću ti dati pare lolol.

2. Neka, Lasta časti

3. CUMMING!
    Ali pre će biti ovaj neki raduljica:

potrudiću se...

4. Nesto kapiram, ja sam ladno vodeci strelac ove sezone, FEJSARO STAVLJAJ U KATASTAR!!1

NI COMENT

Ja najverovatnije ne dolazim tako da živina ima šansu za pobedu posle dužeg vremena.

5. NI COMENT

Zatrpavaju moju genijalnost u zadnji par nedelja, boje se da im preuzmem tron igrači tipa nekitamoarlovski lolo

6. овде је досадно, сви су побегли на неко забавније место... далеко је, далеко је Америкааааааа

7. Mogao bih i ja da dodjem, nisam dugo

8. Banuću verovatno sa ortakom. Igrao je zimus sa nama u balonu. Transfer iz FK Plato u FK Lasta. U slučaju da zafali igrač, a i da bi se popišali po Gubitniku

9. Koji ortak, nemoj Fanstea.

10. Transfer iz FK Plato u FK Lasta.

Који си Владан Лукић... Ко ће то да финансира? лоллоло

11. Gustom je baš do pobede. Šteta što neću doći sutra, volim utakmice sa nabojem...
    (znam kako zvuči)

12. Vidim dobra se ekipa okupila, možda svratim čisto da vidim kako ste nazadovali :D

13. Da se ponovo prebrojimo

VOS, Ada Ciganlija, Subota, 18:00, Džoni će poneti loptu

01. Džoni
    02. Agilni
    03. Zoki Munja
    04. Školjkaboj
    05. Midori (vođa navijača)
    06. Raja
    07. Ombre 38.6%
    08. Fejz
    09. Gusti
    10. Ortak od Gustog
    11. Prof
    12. Manča
    13. Lepri
    14. Gazimudo 67.4%
    15. Grifin
    16. Lari

14. Koji ortak, nemoj Fanstea.

:)

Који си Владан Лукић... Ко ће то да финансира? лоллоло

A reci koja sam transfer mađija :)

15. Курац, 'ладно Фансте.

16. Ma koji Fanste, ja! :D

17. Рече да ћете да пишате по Губитнику, ниси ми био ни на крај памети лололо.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.