Vukajlija Ol Star fudbal

1. A i kinezi ne prave brojeve veće od 42 fazon

2. Ima li đe jeftinih patika za fudbal da se uzmu? Do 2000 ću da dam, za više im dam kurac.

Ja prošli put kada sam kupovao ušao u autlet i s vrata vikno: DAJ 44 ZA FUDBAL, NAJJEFTINIJE KOJE IMAŠ! dali mi diadora žute boje, 1700 dinara novih, 2 godine piko sanjima.

Idi u bilo koji autlet.

3. A idukurac, sacam se sjetio, ima Sport Vision autlet prekoputa Arene, milijardu patika, tu ako ne nađem neću nigdje.

4. Tu sam i ja kupio. Tu smo kupili Džoni i ja onu vrhunsku loptu. Traži prodavačicu Milijanu, daje popust ako zadovoljiš lololo

5. VOS, subota, 18:00

01. Džoni Krneta
    02. Edin Ninka Džeko
    03. Žregorž Ombre Bronovicki
    04. Đemba Grifin Đemba
    05. Pjer Gusti Boja
    06. Lepri Oliver Kan
    07. Moreno Marveljus Toričeli
    08. Ismael Mančester Fofana
    09. Raja Gigs
    10. Fernando Agilares
    11. Fernando Laki Jero
    12. Lari Litmanen Andervud
    13. Zoki Roberto Carlos Munja
    14. Ludi Milijaš Čak

6. Zoki mi javio da dolazi.

7. http://www.dodaj.rs/f/1c/F7/4eU5S4sU/1369414104122.jpg
    Evo, dobrovoljno se javljam da budem domaćin turnira u fudbalu na male goliće... :))
    Ne vidi se baš najbolje, al iza ovog terena za basket je fudbalski, pa može, naprimer 8 ekipa po tri igrača...
    Možemo da skupimo pare pa da se naruči i prase, ili tako nešto, i puno piva... :)

8. Kolko plaćaš da dođemo?

9. Znači, ovo je kod tebe kući, zoveš ljude da dođu u goste, a moraju da skupe pare za prase i pivo. Nimalo domaćinski...nimalo.

10. Znači, ovo je kod tebe kući, zoveš ljude da dođu u goste, a moraju da skupe pare za prase i pivo. Nimalo domaćinski...nimalo.

Rekao sam da skupiMO...
    A ti domaćice, jesi li kad pravila kolače i pozvala nas, a? :P

11. Gey people are not welcome... sorry.

EDIT: Šalim se naravno. Ne plaćam ništa...

12. Zašto si nas ondak zvao? Mi se svi posle vosa šurimo u pliaru u pauzama golfa i prijatne šetnje plićakom beograckog mora nam.

13. Pada kiša sutra, neće biti ništa od fudbala

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.