Ima li đe jeftinih patika za fudbal da se uzmu? Do 2000 ću da dam, za više im dam kurac.
Ja prošli put kada sam kupovao ušao u autlet i s vrata vikno: DAJ 44 ZA FUDBAL, NAJJEFTINIJE KOJE IMAŠ! dali mi diadora žute boje, 1700 dinara novih, 2 godine piko sanjima.
01. Džoni Krneta
02. Edin Ninka Džeko
03. Žregorž Ombre Bronovicki
04. Đemba Grifin Đemba
05. Pjer Gusti Boja
06. Lepri Oliver Kan
07. Moreno Marveljus Toričeli
08. Ismael Mančester Fofana
09. Raja Gigs
10. Fernando Agilares
11. Fernando Laki Jero
12. Lari Litmanen Andervud
13. Zoki Roberto Carlos Munja
14. Ludi Milijaš Čak
http://www.dodaj.rs/f/1c/F7/4eU5S4sU/1369414104122.jpg Evo, dobrovoljno se javljam da budem domaćin turnira u fudbalu na male goliće... :))
Ne vidi se baš najbolje, al iza ovog terena za basket je fudbalski, pa može, naprimer 8 ekipa po tri igrača...
Možemo da skupimo pare pa da se naruči i prase, ili tako nešto, i puno piva... :)
A i kinezi ne prave brojeve veće od 42 fazon
Ja prošli put kada sam kupovao ušao u autlet i s vrata vikno: DAJ 44 ZA FUDBAL, NAJJEFTINIJE KOJE IMAŠ! dali mi diadora žute boje, 1700 dinara novih, 2 godine piko sanjima.
Idi u bilo koji autlet.
A idukurac, sacam se sjetio, ima Sport Vision autlet prekoputa Arene, milijardu patika, tu ako ne nađem neću nigdje.
Tu sam i ja kupio. Tu smo kupili Džoni i ja onu vrhunsku loptu. Traži prodavačicu Milijanu, daje popust ako zadovoljiš lololo
01. Džoni Krneta
02. Edin Ninka Džeko
03. Žregorž Ombre Bronovicki
04. Đemba Grifin Đemba
05. Pjer Gusti Boja
06. Lepri Oliver Kan
07. Moreno Marveljus Toričeli
08. Ismael Mančester Fofana
09. Raja Gigs
10. Fernando Agilares
11. Fernando Laki Jero
12. Lari Litmanen Andervud
13. Zoki Roberto Carlos Munja
14. Ludi Milijaš Čak
Ajmo prijave bre.
Zoki mi javio da dolazi.
http://www.dodaj.rs/f/1c/F7/4eU5S4sU/1369414104122.jpg
Evo, dobrovoljno se javljam da budem domaćin turnira u fudbalu na male goliće... :))
Ne vidi se baš najbolje, al iza ovog terena za basket je fudbalski, pa može, naprimer 8 ekipa po tri igrača...
Možemo da skupimo pare pa da se naruči i prase, ili tako nešto, i puno piva... :)
Je l' ovo kod tebe?
Aha...
Kolko plaćaš da dođemo?
Znači, ovo je kod tebe kući, zoveš ljude da dođu u goste, a moraju da skupe pare za prase i pivo. Nimalo domaćinski...nimalo.
Stižem.
Rekao sam da skupiMO...
A ti domaćice, jesi li kad pravila kolače i pozvala nas, a? :P
Gey people are not welcome... sorry.
EDIT: Šalim se naravno. Ne plaćam ništa...
Zašto si nas ondak zvao? Mi se svi posle vosa šurimo u pliaru u pauzama golfa i prijatne šetnje plićakom beograckog mora nam.
Где је ово?
Pada kiša sutra, neće biti ništa od fudbala
BUAHAHAHAHAAAA