Ako pomerite za nedelju, daću sve od sebe da dođem...
Domaću šljivovicu mogu da obećem, slaninu ne znam dal je ćale sve pojeo, i teglu starog kajmaka bih mogao da ponesem - ipak, ja sam iz zlatiborskog kraja...
E, ljudi, je l' pravimo piknik il' rostilj? Jer ako pravimo rostilj moramo i da nadjemo novo mesto... I da neko ponese ono sranje za rostilj, znate na sta mislim.
E Vejve, ajde brate svrati negde, jer tebi je blizu, pa kupi jedno 10 komada komplet lepinja :D. Kazacu ti kad budem dolazio na fudbal, pa da budes spreman heheheh
МОЈЕ екипе. Арловског би мењао за оно 0,25л пиво :)
Зоки муња, Раја и ја. (Ко још жели у моју, најбољу, најсавршенију, најексцентричнију и остале пизде материне екипу добродошао је). Да гађамо жемске у глоову.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ako pomerite za nedelju, daću sve od sebe da dođem...
Domaću šljivovicu mogu da obećem, slaninu ne znam dal je ćale sve pojeo, i teglu starog kajmaka bih mogao da ponesem - ipak, ja sam iz zlatiborskog kraja...
Mlad kajmak keva.
Vidi se da ništa ne znaš... :P
Onaj mator je mnogo kiseo, mlad je do jaja. Pogotovo kad se istopi :D
...u toploj, domaćoj lepeni sa hrskavom korom... :)
Ali mlad.
Stari je kiseo samo kad se ukvari... ko zna šta oni vama u BGu na pijacama prodaju... :)
I da, za savtšenstvo sam zaboravio par tanko sečenih kolutova sočnog, domaćeg paradajza...
aaa, ogladneh... :)
Ma zajebi nedelju, uvek kad je nedelja propadne VOS.
Dolazim, videćem da iscimam i ja nešto.
E, ljudi, je l' pravimo piknik il' rostilj? Jer ako pravimo rostilj moramo i da nadjemo novo mesto... I da neko ponese ono sranje za rostilj, znate na sta mislim.
ћумуроа
ја нисам ту јбг, јед'те лепо поззз
E, to.
E Vejve, ajde brate svrati negde, jer tebi je blizu, pa kupi jedno 10 komada komplet lepinja :D. Kazacu ti kad budem dolazio na fudbal, pa da budes spreman heheheh
МОЈЕ екипе. Арловског би мењао за оно 0,25л пиво :)
Зоки муња, Раја и ја. (Ко још жели у моју, најбољу, најсавршенију, најексцентричнију и остале пизде материне екипу добродошао је). Да гађамо жемске у глоову.
Дрим тим јеботе!
ja sam uz psetea
Сви смо уз псетета, псето има мдме!
Pseto za Toleta!
Ето ПСЕТООВЕ екипе, ди је Натнат сада?
Koga imaš?
Jesi li sto posto siguran za Munju? Baš sto posto?
A kad ovo, e? Ja ne mogu u subotu.