Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ja ostajem do 3 najkasnije.

2. Ne veruje da ce uopste poceti fudbal do 3. :)
    Ja stizem oko 4. Kod koga je lopta?

3. Јбг нисам могао да стигнем на све стране, био на окупљању

4. Ne veruje da ce uopste poceti fudbal do 3. :)

5. od tri sata čekam kući da dođem da se iskenjam, nafta je iz mene izlazila, crno, bojim se

6. Smradu ombre :-D
    Aco pičko
    Rajo siso

7. Pazi sto niko nece rezultate da kaze.

8. Realno, što ste cave fuzbaleri decxko?

Inače, neću vas počastvovati svojim prisustvom ni ove subote, šljakam, pitanje je koliko ću moći digram ubuduće takve mi smene jebga.

9. ЈА ЋУ ДОЋ!!!!!!!!111

10. E, i ja isto radim u subotu, do pola 7, tako da ne verujem da cu stici...

11. Срамота било Ластавичаре да кажу. Поцепали смо птици крила 3:0 у партијама, буља им још звижди.

12. Bez mene ovaj vikend, jebem.

13. Следеће недеље, тачније у суботу фудбал је у 12. Ајмо пријаве!!!

Ада, голф терени 12:00

1. Фејзара!

14. Ja na žalost i dalje ne mogu zbog boginja, al' bodrim iz fotelje. Ajmo prijave indijanci :)

15. Kakve su hijene ovi gubitničari. Čim čuju da nam je kapetan ozlijeđen, odma' sastavljaj spiskoa, dok mu nije bolje. olololo
    Ali neka vam bidne. Organizovaćemo se mi ovaj put pa će biti zajebano. Ima odma' da natočim onu flašurinu vode za slučaj da dehidriram k'o prošli put. E, da, umalo da zaboravim:
    http://www.dodaj.rs/f/K/1f/4RbbF9PJ/untitled.png

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.