Naravno da igramo. Deky je u Leskovac, zaboravih da ga pitam hoće li stići da dođe, ne znam 'de je Aca, njega neka iscima Fejzara. Da ne znaš ti Đoni šta je s Gonzom? Nema ga 100 godina... I Davidenka isto. Neka ih iscima neko, da nas ima što više jebemumater.
Gonza posao malo jebe, a sada radi košarku tako da nemam pojma da li će moći uopšte. Ipak se vikendom igra, mada ovo je sada dosta rano pa će moći. Zvaću ga. Ne znam šta je sa Davidom i zašto ne dolazi. I Reme. Pseta ću isto zvati pošto vidim da ga nema na sajtu. Voleo bi Bebopa da vidim. Sto godina nije bio.
Zdravo zdravo. Nije me dugo bilo. Ništa se nije promenilo. I dalje je pišanje po gubitniku vidim. Imao neke obaveze, a od skora sam i povređen tako da neću moći da igram još neko vreme.
Do tad uživajte u mojoj čaroliji
Što se tiče balona, možemo se nešto dogovoriti. Moja ekipa nije zainteresovana da igra, možda samo par igrača, ali možemo iscimati i neke druge ljude da bi i zimi igrali lopte.
Spisak za sledeći vikend.
Subota, 13:00 VOS.
01. Džoni
02. Laki
03. Blejk Grifin
04. Enemi
05. Čakec
06. Fejzbuk
07. Triša
08. Ombre
09. Vita
10. Manča
ombre
Ljudi je l' igramo? Ajmo prijave.
Naravno da igramo. Deky je u Leskovac, zaboravih da ga pitam hoće li stići da dođe, ne znam 'de je Aca, njega neka iscima Fejzara. Da ne znaš ti Đoni šta je s Gonzom? Nema ga 100 godina... I Davidenka isto. Neka ih iscima neko, da nas ima što više jebemumater.
Gonza posao malo jebe, a sada radi košarku tako da nemam pojma da li će moći uopšte. Ipak se vikendom igra, mada ovo je sada dosta rano pa će moći. Zvaću ga. Ne znam šta je sa Davidom i zašto ne dolazi. I Reme. Pseta ću isto zvati pošto vidim da ga nema na sajtu. Voleo bi Bebopa da vidim. Sto godina nije bio.
Alo ljudi ajmo prijave! Malo nas je za sada,
Aj me upiši, mada nisam 100% siguran.
Utefteren Vito. Prošle nedelje smo zakazali, sada ne smemo.
Svebor je spominjao da bi dosao u subotu, al javice...
Odlično, aj malo se aktivirajte. Gde je Gusti? Reme?
Срео сам давида у маршалу ал га нисам пито оће ли на фузбалшпилен
Sreo sam Manču pre neki dan i reče da će možda da dođe. Ja dolazim verovatno.
A ček Sarumanče, jes' ti nečiji dupli?
Zdravo zdravo. Nije me dugo bilo. Ništa se nije promenilo. I dalje je pišanje po gubitniku vidim. Imao neke obaveze, a od skora sam i povređen tako da neću moći da igram još neko vreme.
Do tad uživajte u mojoj čaroliji
http://www.gifsforum.com/images/gif/other/grand/57c365a70301a59d4852763325a723bd.gif
Što se tiče balona, možemo se nešto dogovoriti. Moja ekipa nije zainteresovana da igra, možda samo par igrača, ali možemo iscimati i neke druge ljude da bi i zimi igrali lopte.
Dogovorićemo balon. Brzo se oporavi, a neću povlačiti lajk sa slike, kaci se javio već :)
Pravo da ti kažem, hteo sam i ranije, nego me mrzelo se logujem. A ipak, lajk je lajk :)
a zhajk je zhajk... ne lomite mi bagrenje
Čak je.
peder
hihihi
ја ћу можда доћи, знаћу то сутра надам се