Vukajlija Ol Star fudbal

1. Mi ćemo danas imati redovan sportski dan. Koliko smo bolje organizovaniji od vas gore.

E Paninaro, znaš li ti koliko mi fudbala odigrasmo do sada....ne mogu ni da nabrojim.

Ne vredi, ne puštam vas da se sami organizujete više, lebac vam jebem ražani :)

Od sledeće subote sam zdrav i dolazim. Počinjem od sutra da organizujem i štapom da vas teram.

2. Zajebajem se, igramo pikado ili stoni fudbal kekeke

3. Sada sam izašao na terasu i onako, suncem okupan, poručujem vam - jete gomna.

Man'se kupanja sunce, sapun je Bog!

Mi ćemo danas imati redovan sportski dan. Koliko smo bolje organizovaniji od vas gore.

Pani, tebi makar nije problem, bani do Bga, organizuj fudbal.
    Ja bih 100% došao, pa makar igrali ti i ja protiv svih njih, iako ja nemam ni dve leve noge (al zato imam nešto drugo, ako me razumete)...

4. Pani, do Begea bani, iza mene stani, u dupe mi stavi.

VejvRajder

5. Има ли шта од овог курцоа, јок а?

6. Fejze, ne verujem da ću u Stojnik sutra, ali poguraću Kizu i Andreja (sa golmanom) da idu. Ne bih baš da idem van grada, mora mi brzina reakcije povratka za Bg biti 30 minuta :D

7. Nema ništa od fudbala danas, u najboljem slučaju nas ima pet-šest. Jbg.

8. Да није јако вукао не би му водокотлић ни пао на главу...

9. Koje ste pičke, ajte fudballll

10. Ima li nas dovoljno za sutra?

11. Evo ovako, sledeći vikend, vraćam se na betonsko borilište. Boginje prošle.

Spisak za sledeći vikend.
    Subota, 13:00 VOS.

01. Džoni
    02. Laki
    03. Blejk Grifin
    04. Enemi
    05. Čakec
    06. Fejzbuk
    07. Triša

12. Rezerviši mi separe. Upravo se vraćam sa basketa razjebanog zgloba, ali svakako dolazim, makar i u svojstvu post-blejača i cirkatora piva.
    Kakva smo 2 dana imali za fuzbal, 'bem ti ćivot...

13. Nadam se da ću ovaj put biti u Beogradu i imati slobodno popodne. Upiši me.

14. Ево и ја да се пријавим сам слободан.

15. Ето, већ нас има седам, ајмо даље!!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.