Neću da odugovlačim i pišem neke uvode nisam pri vremenu stoga prelazim pravo na stvar. Moje kolege i ja koji činimo GOS (geometri ol star) predlažemo prijateljsku. Svi imamo po dvadeset leta, studiramo, niko ne trenira fudbal, igramo iz rekreacije kod Kliničkog tako da nismo neki profesionalci, stoga, ukoliko želite (imate muda) možemo neki vikend da se organizujemo i optletemo fudbal.
Naš predlog je balon pored šeste beogradske gimnazije na Zvezdari, preko puta je Zvezdara teatar, dole je Gradska bolnica a ako neko ima neki drugi predlog još bolje.
Naš broj će se krojiti po vama jer mogu da iscimam do dvadeset ljudi, moj je predlog da za početak vi napravite jednu i mi jednu ekipu. Momci su stvarno ok, garantujem na fer pleju. Šta mislite? :)
Sto je ovako naglo opala zainteresovanost za vos?
Gledao sam prognozu za subotu, bice 20ak stepeni bez kise...
ЈА НЕМРЕМ ДОЋ ЈЕР НИСАМ ТУ ЈЕБИГА
Ладно се нико није пријавио, невера.
ja ne mogu radim noc veceras jbga...
умрела тема леба јој јебем
СРЕЋАН РОЂЕНДАН СЛОБИЦЕ! :*
хвала лепото :*
Pridružujem se čestitkama Slobice! :*
Srećan rođendan Fejzaro!
Awwww, Slobica! Sada ću Buzdi da javim da ti čestita rođendan... Sve najbolje, matori!
POUKOVAO ME JE BUZDA! Da li to znaci da me zeli u svom dream team-u? Slobodane, evo i ovde cestitka! Kao poklon dobices jedan pas u prazno!
ОЋЕ СЕКС ПАЗИ СЕ ТИ ЊЕГА!
Fala vi fino momcovi :*
Neću da odugovlačim i pišem neke uvode nisam pri vremenu stoga prelazim pravo na stvar. Moje kolege i ja koji činimo GOS (geometri ol star) predlažemo prijateljsku. Svi imamo po dvadeset leta, studiramo, niko ne trenira fudbal, igramo iz rekreacije kod Kliničkog tako da nismo neki profesionalci, stoga, ukoliko želite (imate muda) možemo neki vikend da se organizujemo i optletemo fudbal.
Naš predlog je balon pored šeste beogradske gimnazije na Zvezdari, preko puta je Zvezdara teatar, dole je Gradska bolnica a ako neko ima neki drugi predlog još bolje.
Naš broj će se krojiti po vama jer mogu da iscimam do dvadeset ljudi, moj je predlog da za početak vi napravite jednu i mi jednu ekipu. Momci su stvarno ok, garantujem na fer pleju. Šta mislite? :)
Шта фер плеј курац говно пичке материне, есмо срби ил смо соња бисерко?
Само оштро само брутално!
Poenta je da su ok momci, ne dovodim tabadžije a kad pukne vatra na terenu onda
Ма знам, зајебавам се.
Toliko od mene, sad je na vama da se dogovorite. :)
Podržavam ovu priču. Inače nam treba jedan redovan termin da pikamo tokom zime. A možda i dva...
Podržavam