Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ko bude ispalio jebo sam ga
Eh, da sam tu pa domandrljamo Grobare k'o vegan patlidžan...Momci, rasturite ih, šaljem pivo pouzećem!
Ja samo da OPET jebeno najavim da OPET jebeno kasnim. Ja ne mogu da OPET jebeno verujem da se ovo OPET jebeno dešava. Narafski, ne svojom krivicom, ali koga bole brige.
Ja prvo ne mogu da stignem, drugo ne mogu digram razbija me preopna loloo. :(
ja dolazim brzo ekekeke
dolazim
I završen je drugi po redu VOS Derbi gde se dan nakon pravog Večitog Derbija, navijači sa Vukajlije sukobljavaju na betonskom borilištu da oderede ko je bolji.
Ovaj put pobedu je odneo Partizan rezultatom 5:3 u prvoj utakmici, dok je druga prekinuta pti vođstvu 4:3 za Partizan.
U prvoj utakmici dominacija Partizana je bila očigledna, dok je Zvezda promašila nekoliko dobrih prilika da namuči Partizan. Na kraju je utakmica simbolično rešena autogolom Grifina, pa se prešlo na dugu utakmicu, gde je Zvezda krenula mnogo bolje, organizovano i sa mnogo više žara, ali ubrzo je Partizan preokrenuo i na kraju utakmica je prekinuta zbog odlaska nekoliko igrača na posao ili zbog obaveza koje su imali.
Kad se sve svede, karali smo ciganku i jedva čekamo sledeći Derbi da je opet karamo.
01. Neamnadimak
02. Školjkaboj
03 Andrej
04. Drug Raja
05. Fejsbukmaniak
06. Džoni Kurajber
01. Deky_aod
02. Blejk Grifin
03. Vita
04. Lari Andervud
05. Tandrčak
06. Pseto
Jebi delije živećeš veselije!
I da ponovim kraj izveštaja JEBI DELIJE ŽIVEĆEŠ VESELIJE!
Čestitke Grobošima, i hvala Džoniju na objektivnom izveštaju, uz napomenu da je Laki A.K.A. Školjkaboj zapravo član Crvene Zvezde na pozajmici Partizanu.
'Ladno niste mogli da pobedite bez pomoći iznutra, xexe:-)
Al' opet ne mogu da shvatim kako Deki i Pseto nisu preuzeli više inicijative...pa, sami ste mogli da ih dobijete, majkamustara!
Свака част вечитим ривалима, ми нисмо до краја испоштовали договор из свлачионице и жао нам је што смо разорачали многобројну публику која је купила карте да дође да нас бодри.
Bili su indisponirani lololo
Moram samo da dodam na sve ovo da je za mene pobednik dana Vitomir koji je genijalnim potezom zbunio sve prisutne, kao i željka joksimovića :)
Objašnjenje: Dodao loptu andreju i ovaj dao golololololo
Пресликана сцена као када је Славољуб Ђорђевић дао лопту Клеу
Ljudi sledeći VOS je u subotu u 13:00, ako bude lepo vreme. Ja ne dolazim, idem kod sestre na 18. rođendan u Novi Sad, ali skupite se.
01.
02.
03.
04.
05.
06.
07.
08.
09.
10.
Da se zna da je Zvezda izgubila jer ja nisam bila tu da navijam.
Мислим да је очигледан пад у квалитету моје игре када Мидори није ту.
Lol, i ja bih igrao za zvezdu da je midori dosla da navija...
Niko da se prijave, mada će verovatno da bude sranje vreme.
Ja ovaj vikend skoro 100% neću moći da dođem, ako se uopšte i dizorganizuje ovo.
Ako nekome bude zatrebala ona lopta s kojom smo prošli put igrali, neka me slobodno iscima.