Vukajlija Ol Star fudbal

1. Mi smo za, ako se ostali slažu može sledeća subota u 9h. :)

2. Немој суботу у 9, иде се у клабинг и тако то. Може субота типа 5-6.

3. Aj dobro, subota 6 sati, može?

4. Što se nas tiče može.

5. Aj videću da organizujem. Proveri samo što pre da li ima taj termin, mada nam treba za sledeći vikend.

6. Sad zvao kolega slobodno je.

7. Odlično. Organizovaćemo se mi ne brini.
    Termin u 6 sledeća subota. Računaj sigurno.

8. Onda mogu sad da ih zovem i rezervišem nije mi problem.

9. Pitaj koliko je termin, jer mislim da je u toku dana 5400. Posle 11 uveče je 3600. 5+1 je idealno. Igrali su i deki i enemi samnom pa mogu posvedočiti. Mi često igramo sa dve izmene. i fora je kad igramo uveče, mi uvek u 11, dođemo ranije, nema nikoga, i posle ostanemo do pola 1. Sat ipo igramo. Od 12 je ovaj džabe termin, ali radalj može da sredi i od 11. Sad se setih da on tu nešto mulja

EDIT: Ukoliko se skupi ozbiljna ekipa za milvol, moja ekipa će možda biti zainteresovana za igranje. Još jedan termin dakle. Jer naši prethodnici odbijaju da igraju posle izgubljene 4 gajbe piva i godinu dana pikanja. Takođe Deki gej može reći nešto više o kvalitetu istih

10. Evo što se cena tiče.
    Od 16h pa do ponoći termin je 5600, pa ako nas ide 16 svako treba da izdvoji 350 dinara. Do 16h je 3600 dinara tako da u tom slučaju ide 200 dinara po osobi.

i fora je kad igramo uveče, mi uvek u 11, dođemo ranije, nema nikoga, i posle ostanemo do pola 1.

Ovo je super stvar samo mi ne bi mogli da se iscimamo za taj termin zbog prevoza tad, veće kreće noćni.

11. Ništa, ostaje da će se igrati jedan termin od 6 subotom, a za termin i ozbiljan fudbal protiv ekipe od Gustog ćemo se naknadno dogovoriti.

12. Onda mogu ja koliko već sutra da zovem kako bi utefterili oni tamo tu subotu u 6h da ne ostanemo bez termina.

13. ништа од аде сутра?

14. Teško, slabo nas ima.

Hajde za ovaj balon da se polako okupljamo, pravimo spisak. Svakog vikenda, prvih šest koji se jave (ali samo ako su sigurni 100% da dolaze) upadaju u termin. Nema ljutiš.

Ja znam da narednih mesec dana i neću baš moći...

15. Imaš opravdane Agilares :)

16. Првих осам заправо, јер могу и две измене.

17. Ja najbitniju stvar izostavio, koliko ćemo da igramo sat, dva?

18. Ако мислиш да дамо десет сома за термин, можемо и два сата. хД

19. Bolje da pitam, rezervisano je momci. :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.