Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ironični, este vi u fazonu da dođete sutra vas koliko god i da nas bude bar fazon šestorica i da opikamo fuzbalicu na Adi? Jes' da će biti hladnjikavo, ali ovi manijaci su igrali po kiši i snegu tako da njima (nama) to uopšte ne smeta. :D

2. Javim ti večeras, idem za koji sat na fakultet pa ću ih pitati. :)

3. ја би можда игро сутра на ади

4. Aj bre da bude i sutra fuzbala. Najavili su sunčano vreme. Koliko bi ljudi moglo da dođe? Da vidimo ako ovi budući Dekiji (ne po kvalitetnom jebanju već po zanimanju trolololo) ne budu mogli da se iscimaju, da nas bude nekako desetorica, ili desetoro, ako bude i suprotnoga spola.

5. ајде пријављивајте се, оћу диграм!!1

6. Imam zainteresovane ljude ali morate da mi kažete koliko vas ima.

7. Moja okvirna procena je da će nas jedva biti šestorica. :D Mada svakako prvo treba da vidimo da li Džoni odobrava ovu prijateljsku utakmicu (u šta ne sumnjam) a i da vidimo sigurno koliko će nas biti. Definitivan broj bi trebalo da imamo sutra ujutru, ali ako nas već večeras bude šestorica, onda nema frke.

8. Meni je bitno da vas sigurno ima za sutra da necimam bezveze moje gosovce, nego, u koliko sati i gde tačno bi se igrao fudbal sutra?

9. Igra se tamo kod golf terena na Adi, ali ako vam je lakše, možemo da se nađemo kod kamenja tj. na samom početku Ade. Za termin ćemo da se dogovorimo kad vidimo koliko će naših da dolazi i kad bi im najviše odgovaralo. Obično je to u 1.
    Mada, opet ponavljam, ne bih da ništa svojevoljno organizujem dok tu Džoni ne da odobrenje. Ali, ako je bio za što se tiče balona, kapiram da neće biti nikakve frke. :)

10. Bilo bi super ako bi znali večeras vreme i broj koliko vas ide odprilike da bih javio ovim mojima i da vidim ko sigurno ide od nas.

11. I NEMOJTE DA JE OVAJ IRONIČNI NEKI BIVŠI ISFRUSTRIRANI CENTARFOR MILICIONERA, REKAO JE ĐONI DA NE DOVODITE ČUKARICE I VOŽDOVČANE, SAMO VOSOVCI, JEBEM LI VAM KUĆU U PIČKU!

12. U nedelju najavljuju lepo vreme. Ali džaba nam sad i da je +30 ako ljudi neće da dolaze. Ako nas ne bude za ovo na Adi, onda da gledamo da igramo s onim geometrima...

13. Па на то са геометрима сам и мислио.

14. E sta bi, jel se igralo u balonu prosli vikend?
    U nedelju najavljuju oko 13 stepeni i kisu na jednom sajtu, a na drugom kazu da nece biti kise... debilne prognoze.

15. Rezervisan nam je termin sad za subotu u 6, samo vidite između vas ko sve ide, mi smo se skupili.

16. Mene sjebao neki virus, a pare za balon tesko da cu skupiti ove godine...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.