Zlobo, za subotu ne najavljuju sunčano vreme, a i ovi treba da igraju s geometrima u 6. Mogli bismo u nedelju, jer tad najavljuju sunčano vreme. E sad, mene ZAISTA više boli uvo da cimam ljude ako sami neće da se pojavljuju. 'Nači, ako nas bude, super, ako ne, šta da radimo.
Bani blajvaga. Ja ću braniti, ali ko zna da li će noga izdržati :) A i da vidim kako se to radalj napio na onoj tvojoj žurci. Pošto je bio sav u nekim ranama sutradan lolo
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Subota 12 h Ada kod golf terena? Može?
BIĆE VR VREME KAŽU!
А што смо обећали геометрима то ништа?
Ja ću banuti verovatno u balon, možda i pokušam da branim, ali mislim da ne mogu još. Ako fale igrači, dovući ću Radalja i još jednog ortaka
Subota 18:00
01. Johnny Kurajber
02. Gusti
03. Rakocije
04. Agilni
05. Zoki Munja
06. Arlovski
07. Pseto
08. Enemi
SPISAK KOMPLETIRAN!
Ajde bagro lonba bre.
Pajsad ovo... stavi mene i Kizu!
Opaaaaa
Dođe pijan pokida vam kolena.
Немо мене да изостављаш из лонба!
Subota 18:00
01. Johnny Kurajber
02. Gusti
03. Rakocije
04. Agilni
05. Zoki Munja
06. Arlovski
07. Pseto
08. Enemi
SPISAK KOMPLETIRAN!
Агиларес да понесе неку стару мају, зна шта му следи :Д
Zlobo, za subotu ne najavljuju sunčano vreme, a i ovi treba da igraju s geometrima u 6. Mogli bismo u nedelju, jer tad najavljuju sunčano vreme. E sad, mene ZAISTA više boli uvo da cimam ljude ako sami neće da se pojavljuju. 'Nači, ako nas bude, super, ako ne, šta da radimo.
Lepa ekipica se skupila. :)
издали сте бетонско борилиште!
Mozda banem u Milvol da vas gledam, to mi 3 min od kuce...
Bani blajvaga. Ja ću braniti, ali ko zna da li će noga izdržati :) A i da vidim kako se to radalj napio na onoj tvojoj žurci. Pošto je bio sav u nekim ranama sutradan lolo
Можда банем и ја, то ми три минута од блајвагине куће
Блајвагина гајба је сигурна у гвожђе окована са дваесчетри аларма у њој.
Де је онај коцељевачки бумбар?
Sutra u 6 se igra. Svi u 15 do 6 tamo.
Je l' ono Pseto na 0:21?
http://youtu.be/PZwhjt9GF3s