Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Hugo kanališi energiju za sledeću nedelju kada ćemo povesti sa 2:1 u ukupnom skoru i prozivati Ironičnog nedelju dana na ovoj temi.
:)
Ja bih došao ako se igra
Jel otkazano? Koliko nas ima? Ako nije, možda mogu da izvučem još nekoga da igra.
Reče džoni da vas nema dovoljno tako da je otkazano.
Nema od ovoga ništa, načeli smo vas. Hugo ako planiraš da igraš moraš u startu da se pomiriš sa činjenicom da gubite, brojke ne lažu. :)
Sledeći put bar dan, dva ranije da se zaključi spisak, i da ljudi znaju da sigurno dolaze. Ok bolesti i to. Baš mi se igralo :( Jepte se :(
Meni je stvarno krivo ali nisam u stanju da im napunim bulju...teske me bolesti more, ribe me kvase mokrim krpama dok sam u komi ko da sam neki rasel krou u nekom zajebanom gladijatorskom filmu.
Meni je koleno entitet za sebe, ali sledeće nedelje ću biti fit. Idem na operaciju u San Antonio i biću k'o nov do srede najdalje.
Os da ti ubrizgam mlevenu plazmu u koleno? Nemam love za onu skupu sto koriste profesionalci? :)
Može, mada mlevena šljiva leči bolje.
На шљиву дођи после 5, кад већ нема фудбала. Болестан сам па ћемо кувати ракију лоло
http://www.youtube.com/watch?v=jezFQfkdqj8
па вама је и геодетска ту код милвола, ја тек сад сконто... не знам што је то сад битно лолол
Sledeci put i Kizi javite da je otkazano, ne bleji on ovde...
Џони рече да ће му јавити телефоном.
Нек је живо и здраво Агилни, не видех те никако.
Hahahaha kiza hahaha
рећи ћу само једно сетно, ееееее :'( шмрц
https://www.youtube.com/watch?v=SWJdnxOoNz4
Imali vas Vosovci sad za subotu?
Ja ne igram ovaj vikend za svaki slučaj. Jebiga, bolje još nedelju dana da iskuliram pa nego da se gore sjebem.
AJMO BRE DA JEBEMO GEODETOA!!!!
01. Grifin
FUDBAL SE IGRA U 4
Piši me.
Ajde prijave bre, nemoj da nam propadane fin termin.
играте фудбал а не зовете, копулаторни орган вам се умрсио пу