Vukajlija Ol Star fudbal

1. Mene bi mrzelo da se cimam, ali ako ne bude mogao niko drugi, verovatno bih mogao da banem.

2. E, dobro, pošto sam se sa svakim čuo (osim sa Remeom) i ima vas dovoljno, jebite geodete bez mene danas.

Gusti, ti zovni ortaka, nije zgoreg da budu dve izmene, umesto jedne.

3. Ortak ne može, tako da je jedno mesto za izmenu i dalje otvoreno. Blejk ako te ne mrzi da vataš parobrod iz kaluđerice, bani :)

4. O jebem ti moj zakržljali mozak. Treba se cimam do jebenog zubara. :P Ipak nema šanse.

5. Nešto načuo, po povratku iz balona, da je Nivea zainteresovana da bude sponzor Gejodetima

6. Есте јебали гејодете?

7. А нисмо их пуно јебали, само мало, онако да уђе вићгла таман да заголица лолол

8. Bravo, junaci! Bio sam uz vas!

9. pustili vas malo, da vam ne ubiju volju za fudbalom.

10. Nisam bio tu da usporavam igru :)

11. Kad pre. Ništa, čestitam na pobedi bili ste mnogo bolji plus niste imali izmene, da je tu bio još jedan Vosovac Džoni/Agi/Deki/Arlovski, bila bi ubedljivija pobeda. Dobro, sad je 5-2 ili 0-1 kako volite i prekinuli ste nam seriju. Što se sledeće nedelje tiče verovatno neću moći da skupim ljude jer nam kreću ispiti i idu dan za danom, tako da jebi Vosoa će morati da sačeka.

12. Једно прцање и већ сте се распали?

13. Jeste Hugo. Danas se raspala naša treća postava. Koliko da prođu ispiti i da se svi vrate u Bg, dovodim drugu postavu, tad je priča nešto drugačija.

14. Онда следеће недеље ласта - губитник?

15. Ja samo da vam se javim i da vam kazem da vas volim sve :*

16. Midori ti pre reče nešto kako ćeš da svratiš na ovaj fudbal.

Онда следеће недеље ласта - губитник?

Javim vam za koji dan ali veliki su šanse da će biti lasta-gubitnik.

17. вама трећа постава а ми нисмо потрчали по 6 месеци. Ал сам се ја данас растрчао и морам рећи да смо ок одиграли. Радаљ главни играч, све високе лопте спуштао. Голман, Ђовла, покидао, Хуго одличан камбек на ВОС, Киза стандардно, бије и паничи :)), Андреј класика, пар генијалних лопти, голова ал брате што мути лопту јоооој

Све у свему драго ми што сам размрдао патике, добро је било.

и само да кажем "КО ЋЕ НАМА ЛИВАДЕ ДА МЕРИ КУКУ"

ЕДИТ: Мидори волимо и ми тебе ЕКЕКЕКЕ

18. и да додам још нешто. Ременски, значи живиш на метар од балона и опет си испалијо. Која си ти несрећа! :)

19. Midori ti pre reče nešto kako ćeš da svratiš na ovaj fudbal.

Tesko da sam za ovaj rekla, zbog ispita... :/

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.