Vukajlija Ol Star fudbal

1. Samo da vas pozdravim i kažem da se vidimo nekad na proleće, a do tada je tu Midori da vas bodri i donosi sreću, mora neko žensko tu da bude, čisto zbog dobre karme :))

2. Vi se jos uvek okupljate? Oumajgad, pa ja moram da banem.

Doduše bilo pre mesec dana al se setih. :)

а ми нисмо потрчали по 6 месеци

Pod ovim verovatno misliš na tebe i Huga pošto je ostatak vaše današnje ekipe igrao fudbal pre sedam dana ako se ne varam. Još jednom čestitke bili ste bolji danas, ali prvi mačići se u vodu bacaju.

3. Па и нама редовно долази шеста екипа. Кроз ВОС је прошло бар 50 људи, ретко кад дођу они који су најбољи.

4. ЈЕБИ ГЕЈОДЕТЕ!! Каква трећа екипа човече, ова екипа је данас играла први пут у животу заједно

5. Fejze, nisam ispalio, ja sam i najavio da ću možda doći. Sutra ispit i zbog toga sam i rekao da dolazim ako uhvatim vremena

6. meni krivo što nisam bio tu da igram sam Hugom, realno kad kog sam igrao sa njim pokidali smo i Andrej naravno kida, samo nikad zajedno da igramo....

7. Ironični, do kad ćeš moći da javiš da li se igra, da znam kako da nas okupljam. Agresivno ili laganezi, zavisno od broja ljudi koji nam treba :)

8. Meni je baš žao što nisam mogao da odigram prošlog vikenda, a ni za ovaj neću znati još pre četvrtka da li mogu. Krivo mi je što nisam bio prisutan, čuo sam da je baš bilo kidanje.

9. Ne znam ni ja ništa do petka.

10. Ironični, do kad ćeš moći da javiš da li se igra, da znam kako da nas okupljam.

Pravite slobodno spisak za Gubitnik-Lasta. :)

11. Пошто је губитник - ласта у питању долазим, више на ове геометре не идем, превише ми ноге, и то кад су нападали, у животу нисам доживео да ме неко бије док има лопту у ногама :D

12. Igram u subotu ako se igra.

13. Ae samo da prijavim mene i radalja retarda. Da opet malo jebuckamo gubitnika

14. више на ове геометре не идем, превише ми ноге, и то кад су нападали, у животу нисам доживео да ме неко бије док има лопту у ногама :D

Nisi bio tu kada je čovek u kopačkama(!) meni kukao da ga nonstop krljam. Meni zglobovi krvavi od njegovih krampona, jebem ga u krampone, i još sam ga samo jednom ljudski šutnuo...

15. Taj u kopačkama igra za Čuku valjda, naložio se nešto da mu treba jedan termin a burazer je geometar, malo pompustim oko organizacije i dolaze tabadžije, za to jebiga, pogrešio sam. Ali što se tuče tiče niste ni vi cvećke. :-)

16. Kiza nam vadi prosek.

17. Ma gde sam cvećka, udarim i ja ali ne slinim kad me udare jebiga...KIZA BOGOTAC!

18. Није проблем, удариш ме кад ја имам лопту, али ови цареви су мене ударали док су они имали лопту. И да сам хтео, могао сам да тражим фаул сваки пут кад ми се неко приближи, јер они играју баскет, када је грађење у питању, у фудбалу је то ипак мало другачије.

19. Доћу и ја у суботу, Џони прави спискоа, треба пун курац људи, дакле треба да примениш агресивну стратегију регрутовања. лоло

20. Pravim spiskoa od sutra. Kacim i na fejs.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.