Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Fejze, sreća tvoja pa jesam inače bi se mogao naljutiti :)
jeptese, meni srce odskočilo od radosti, a ionako ne kapiram trolove...
Rakija je bila ooodlicna.
мали приручник за овакве ситуације. Кад се качи принтскрин онда није истина, да је окачио линк то је већ друга прича :))
Bruce sad ti pobrisi sve ove postove i okaci ti ovu sliku, niko ne bi verovao da ces ti da trolujes, iscimao bi barem 20 ljudi hahaha
Jebote, ti misliš da ja takve stvari kapiram, kad sam bio tvojih godina kompjuteri su bili kao zgrade, bila svega četiri u SFRJ. Sem toga, poprilično sam emotivan po pitanju današnjeg VOS-a.
ko ti piso tekst rasni?
Sam sam pisao. Zar se ne vidi ahahha
rođeni novinar!
E, Radijacija i Triša nisu na grupnjaku, otišli su pre
Enemy i dalje trazi lololo
hihihihihihi
Ako ne nađe, objaviće!
E ko oce da napravim neku vest za njega nek samo napise u Pvt sta hoce.
БРАТЕ ПА ОВЕ ВЕСТИ УОПШТЕ НЕМА НА БЛИЦУ СВЕ НЕШТО МИСЛИМ ДА МЕ ЈЕ ЈА САМ РАСАН МОЖДА И ЗАЈЕБО
Ahahahahah
Bananica je inače sranje slatkiš.
A Džoni, probaj da uguraš bananice u vruć puding od vanile. Znaš kako je dobro posle!
Ne znam kakvo je to da se jede ali zvuči mi malo perverzno.
Hvala svima na humanitarnoj rakiji! Ove Natine više nema :) Sad ločem vodu ko lud.
NEĆETE POVEROVATI ŠTA JE U OVOJ KESI! (FOTO)
VUKAJLIJAŠI SU SE OKUPILI NA ADI, NIKAD NE BISTE POGODILI ŠTA SE SLEDEĆE DOGODILO! (FOTO)