Vukajlija Ol Star fudbal

1. LEPRIJEV SPISAK JE JEDINI VALIDAN!

2. Tvoj je ionako prazan, njegov deluje optimističnije. Gde si ti u nedelju?!?

3. U Kikindi sam Agilares.

Inače Smarko dolazi na koncert Mejdena, pa bi mogli da organizujemo neki fudbal....tačnije šta misliš koje su šanse da organizujemo fudbal na Adi preko nedelje, fazon sreda?

4. ЏОни, наврати у Зрењанин да попијемо пиво

5. Mogao bi biti neki vanredni VOS. Sreda, što da ne. Kapiram da su od 18h većinom slobodni ljudi.

6. Ја у недељу долазим- За среду следећу нисам сигуран. Недељу ме пиши.

7. ЏОни, наврати у Зрењанин да попијемо пиво

Probaću, mada nemam pojma gde je sve Ela planirala da odemo. Ne znam da li ću imati vremena.

8. Nije sledeća sreda Fejze nego 18.

9. Sreda, što da ne. Kapiram da su od 18h većinom slobodni ljudi.

Koliko ja vidim ne piše 18. nego 18h, mada i na tarabi piše... ;-)))))

10. Pa mislio sam 18.06. u 18h da preciziram :)

11. Kapiram da je bolje igrati npr sredom od 18h(ili 17, sta da ne) nego vikendom u 13h jer ima minimum 15 stepeni manje...a vidi se do 21h.

12. 18. јун кад гој оћете, али капирам да свима одговара касније ради посла, а пошто сам ја беспослен, ето :)

Да видим умијем ли играт' више у пм :)

13. Igram u nedelju najverovatnije.

14. 18. и мени одговара, могао бих да навратим ако буде већи одзив. Да не прелазим 300км због вас неколико :д

15. Eto, u sredu moze biti veliki odziv sa novim ljudima...

16. оћу диграм фидбала

17. Uzimam slobodan dan svakako. Još bolje ako baš tad padne.

18. Dobro, za sada da vidimo za nedelju

LEPRIJEV SPISAK

Nedelja, 13:00 VOS

01. Leprikon
    02. Agilni
    03. Zoki Munja
    04. Lari Andervud
    05. Tandrčak
    06. Gusti
    07. Blejk Grifin

19. Upiši me. Broj 10

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.