Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Доћу и ја, тј бићу на ади па ако не буде кише доћу. лололо
Imam obećanje da "ona" neće doći na vukajliju više.
лол @blz
поверово жени омг рофлмао нуб
Potvrdio Kizoa da dolazi i donosi loptu!
LOPTAĆEMO SE!
LOPTAĆEMO.
Aj doći ću i ja :)
ЛОО ПТАА ЋЕЕ МОО
оћемо на тај фудбал а
ИГРАЋЕМО ЛОПТЕ ДОК НАМ ЈЕ ЋЕЈИФ
Одговор за Давида: Хоћемо... Одјава
вазхи
Dobar VOS. Prva tekma objasnila. Na 4-4 sat vremena se igralo za peti gol.
Izdržao sam sa sjebanom nogom ali sada kako se ohladila ubija. Sve u svemu taman nas je bilo za dobru fudbalicu. Lepo smo se istrčali. Dobar tempo smo imali. Jedna od najboljih tekmi na VOS-u do sada.
Arlovski pička, ispalio.
Arlovski se prejeo viskasa
Da, definitivno jedna od najboljih VOS tekmi do sada. Na 4:4 ispoljena neviđena ozbiljnost u pristupu. Valjda smo se tako podelili slučajno, ali ispade vrh.
Ma bilo je sranje, nego smo pocrkali, a i bilo nas je 12. ne može 6 na 6
Nije slučajno već sam JA i samo JA svojim iskustvom izgrađenim slušanjem bezbroj audicija i konkursa, znalački odabrao pobednički tim na svojoj strani...mada sam lično igrao k'o go kurac, realno:)
Шта ти је њемачки менталитет. Швабо игра док судија не свира крај!
Nema veze Profo, dobra piksla ova što si mi poklonio :)
Nema na čemu, drage volje. Sledeći put ti možda donesem i neki nemački cigar...mada su, među nama, i oni go kurac:)