Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Џејлбрејкуј то чудо, шта чекаш?
Nema potrebe da to radim.
Уф, грешиш много. Имао сам и ја тај став исти. Онда сам урадио то и провали да сам само губио време пре тога. Прво, можеш лепо да скидаш целе игрице крековане, а видим да би ти то волео. Ништа не губиш, само добијаш.
Кажем ти јер сам имао и ајПод тач, и сад ајФон, једноставно и једно и друго су ти мноооого кориснији и занимљивији после џејлбрејка. А сам џејлбрејк је сад много лако урадити.
Otkud znam .. bojim se da nešto ne sjebem :) ( taki sam ti Ja neki plašljiv)
Ali sad baš nešto ovde čitam >>> http://www.idownloadblog.com/2012/03/08/how-to-jailbreak-ios-5-1/
Ако пратиш упутства, не можеш да сјебеш ништа јер увек можеш да ристорујеш ајПод, тј. да га вратиш на фабричка подешавања преко ајТјунса. У сваком случају добро проучиш то што нађеш на нету, пронађеш упутство за твоју верзију софтвера (или за верзију софтвера коју желиш да инсталираш па џејлбрејкујеш), скинеш све што ти треба, и уживаш. И да, пази да у туторијалу који користиш пише да је и баш за твоју верзију ајПода.
U redu,Hvala
Ja volim svoj iPod evo ovo sam objavila s' njega.