Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Jel' ti deliš obroke sa tim tvojim papagijama, jbt?
Hahahahahaha Kurde! Jedem kao papagaj al' jedem sve što mi padne pod ruku. Nego, šta biste napravili od ovoga? Budite kreativni.
http://madeinserbia.co.rs/photo/company/c320.jpg
Potpalu.
Zavesu za bioJoskop?
Jel' su ono likovi Isusa po zavesi?
(Neće to da gori Komatozo...)
Ne mož' to da gori, džabe.
EDIT: Vučice, ovo ima neke vanzemaljce naslikane? Pa jedino svemirsko odelo da se pravi od ovoga. lololo
Šalim se, svašta može, ako neko ima maštu, za razliku od mene.
Haljinu sa rupicama za Lejdi Gagu. :)
Meni ta ljubičasta deluje kao da bi lepo legla za neki mrtvački kovčeg. A pošto ima neke Isusove onda može i to da se upotrebi.
Ma bre to su pečurkice.
Nego, kakve volite gaće?
Čiste...a i da mi se ne uvlače u dupe.
Gaće ne nosim, smetaju mi, mnogo, ovako samo privežem za butinu, sestrinim lastižom.
nekada sam nosio bokserice, pa one uske bokserice, sada preferiram minimalke. s godinama mi došlo, valjda. mada, uglavnom nosim što mi se kupi i stavi na vrh gomile :)
Imaš gomilu gaća? E blago tebi.
Dok sam bio u ratovima, najbolje sam obožavao termo-gaće.
http://static.pik.ba/galerija/2011-12/slika-66932-2011-12-1324056946-default.jpg
Dal' bi moglo nešto za Lejdi Gagu da se napravi od njih?
opet ti, komatoza. reko li ja tebi nešto gore?
Izvini. Neću više.
ništa. ništa. :)
Omča dobra?
Pa ne spemujte temu, jebo vas zeko, nego razmišljajte o Lejdi Gagi u JNA termo-gaćama!
Treba da budete kreativni na ovoj ozbiljnoj temi.
...Vučici niko nedade ljucku ideju za one zavese, osim Pezosa...
ja ne mogu ništa da smislim, predajem se. termo gaće su termo gaće. jedino da se probuši rupa između nogu i nogavice da se raskroje pa da bude pončo. ali pončo nije pončo ako nema boje
ja bi od tih zavjesa napravila šator sa tri spavaće sobe, kuhinjom sa trpezarjom, kupatilom sa džakuzijem, dnevnim boravkom i kotlarnicom.