![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Dobri ljudi upomoć ...
Problem je sledeći. Danas dok sam radio za kompim odjednom mi se resetuje explorer... Ja iskuliram kad ono opet, pa opet i tako dosta puta dok nisam provalio da se to dogodi SAMO kada:
1) Desnim klikom kliknem na microsoft office fajlove, fotografije, mp3 fajlove i slično...
2) Označim gore navedene vrste fajlova pa zatim pritisnem delete na tastaturi
3) Označim gore navedene vrste fajlova pa pomoću prečica na tastaturi pokušam iste fajlove da kopitam, katujem...
Restartovao sam kompijuter, pročešljao sam ga "Advance System Care"-om i "Registry Mechanic"-om, dva-tri puta opalio kućište i ništa .... I dalje on tera po svom ....
Šta se događa i šta da radim???
Hvala u napred ;)
Menjaj eksplorer ako si skinuo ovo lapendjovo djubre onda je do toga(valdja se nece naljutiti).
Jesi li instalirao skoro neki fajl convertor ili petljao po registry-ju? System restore bi trebalo da pomogne...
System restore.
Combofix.
Sredio sam... Zajebavao me Deamon tools pro. Nakon sto sam ga uninstalirao sve se vratilo u normalu... hvala u svakom slucaju, a ti Bojane imaš pivo od mene ... :D