UEFA EURO 2012 - Pub za navijače

1. ЈЕБЕМ ТИ КРВ!!1 једна од ове две усташке курве је министарка културе Хрватске лололо!!! невероватно!!

2. Nije ministarka nego radi u ministarstvu, ali je savršeni primerak tisućljetne kulture susjednog nam naroda.

3. мислиш министарка тисућљетње културе?

4. лоло невероватно не знам шта је мислила да је неће сликати нико док јој дрогирани ирац сише сисе....
    тисућлетње културе? хаха то звучи као права њихова измишљотина... ех јадног ли народа...
    стварно смешно, а они од пре одприлике тачно 1000 година под германским нацијама и народима...

5. Pa to mora da su od njih i pokupili. Znaš ti Davide da kad se kod nas na dvorovima jelo zlatnim viljuškama i noževima, da su Švabe i Francuzi jeli prstima?! Znaš ti to? :D Jebote, a ja stvarno mislio da smo samo mi u ovakvoj dekadenciji... Jesmo kurac. No, što se tekme tiče, uopšte nije bila onakva kakvu sam očekivao. Mislio sam da su Holanđani mnogo jači, kad ono đavola. A i reče ovaj pijani Kovinjalo da su se nešto posvađali, ali kako i neće kad su pukli prvu tekmu od jebenih Danaca. Eeee, moji Holanđani...

6. вероватно јесу од њих, право гермаско иживљавање
    а стварно холађани бре много сам очекивао од њих, да ће да мељу каква курчева данска, дебили, и овај робен бре смешан дечко, он не да мора да се поправи ако оће да стварно има неки статус него не знам да лети колко је лош

7. Пре почетка првенства на припремним мечевима по игри су ме одушевили: Руси, Пољаци и Немци.

8. Прорадила им та Њемачка аријевска перверзна крв....

9. Usra Portugalce, u kurac. A Danci su zaslužili remi. Odvratna igra Portugalaca, sve nešto kilavo. Što se tiče Lala, nije sporan kvalitet, nego vidi se da je loša atmosfera u timu.
    I danas je dokazano da su Ce Ronaldo i Roben "čoukeri".

10. Arijevska perverzna krv u Turčinu rodom iz Devreka, Špancu rodom iz Granade, Tunižaninu, dva ČISTA Poljaka koji veze sa Njemačkom imaju koliko i moj tetak koji je tamo gastarbajter od sedamdesčetvrte (možda tetak ima malo duži staž u Njemačkoj) te jednom Holanđaninu i jednom Gancu (ili Ganjaninu?).

Hitler bi bio ponosan kad bi vidio u koliko nacija je posijano sjeme arijevsko!

Ništa lično, ovo je čisto moje zapažanje. :D

11. ШећерскаКифло, мислио сам на оне сисуље Кроатице:)

12. Ma ja sam napravio digresiju, nisam ništa u vezi tvog posta, samo me povukao u razmišljanje o arijevskoj krvi :D

13. Nevezano za arijevce i sise,mislim da Nemci i Danci prolaze grupu

14. само смор што се само кидају ови словенски народи, било би занимљивије да улете нпр. енглези или немци или жабари, да буде права интернационална кланица

15. пајсад, од тих кое си набројо једино енглези имају ту жицу. Хрватима сад смор јер немају с ким да се шибају пошто жабари и шпанци не мере та срања. Ово што је било испуцали су с Ирцима. ал овде видим да су се на крају ипак и с њима спријатељили http://images9.kurir-info.rs/slika-620x333/sisate-hrvatice-nove-slike-1339583487-174178.jpg :) ирац лиже доику ко да нису род!