UEFA EURO 2012 - Pub za navijače

1. лоло
    али није, жабари се ложе на то исто, мање од пољака нпр. ал имају као опасне навијаче него ваљда нису ту. шпанци не баш, а немци наводно исто имају неке хулигане. ирци исто, ред би био да се мало укључе и они.

2. па био би ред, ал оно, мислим да је ово међу пољацима и русима више политичка прича, нешто типа србија кроација. ја прогнозирам још једно 3 4 мртва и најмање 70 повређених. рејално

3. ако прођу и једни и други групу... а ова мурија њихова неспособна, мисим хапсе ал не могу да спрече фрке, и да кад би се укључили мало словаци они исто имају неке навијаче, и јесте политичка прочито сам јуче да је онај на оном огромном транстапенту дис из раша, то је неки што је победио пољаке 1612. и осободио москву

4. то е тај фазон. ма нека их нек се крљају. ионако за боље нису.

5. види Костић шта је направио јебо га миш лоло
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VzwlzGb2dr8

6. ахахаха ал овај снимак где тренер скаче на љајића би било кул погледати у оргиналу :)

7. како просто не навијати за браћу кроате

8. Ova desna ima bradavicu ko četiri opštinska pečata

9. Ko oko od pjerluiđija koline

10. Костић коплодио, невера!

11. Smorili su sa sisama. Na svakom jebenom sajtu bacaju slike ove dvije likuše. Vidim ni ovde ništa originalnije.
    Uostalom, kad igra Brazil, toga ima na tone. Al moraju Hrvati da opravdaju svoj nadimak, koji su sami sebi dali, Evropski Brazil.

12. Ova desna ima bradavicu

ko ventil od FAP-a!

13. Bradaja kao ringla sto bi rekao Ajs.

14. Не смем да линкујем нецензурисану слику (избацио Пантела на фејзбуку) да ми не шибну бан, овај што је избацио киту нема га ни 6 цм, мене би било срамота да се оним курчим. :Д

Елем, дођох овде да споменем Пирлов гол Кроасанима, онако прави мајстори набадају слободњаке, пласирана лопта преко зида и довиђења а не као ови данашњи "експерти", само шибну што јаче и набију је у живи зид (Роналдо и компанија)... Пирло, стара гарда, као Бекам, Лампард, Роналдињо итд. у најбољим данима!

ЕДИТ: И ај да су ове две неке 'чке па да се одушевим кад им видим дојке, него погледај их какве су јаднице, срамота ме да их погледам. Брукају се безвезе покушавајући да копирају јужноамериканке а не могу ни воду да им принесу у сваком погледу. ПИ!

15. ko ventil od FAP-a!

Ko tacna.

16. Ко звонце на бициклу!

17. jebemti drekove! ocu ja da se kurcim i da igram X-2 jebemmeglupavog!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.