UEFA EURO 2012 - Pub za navijače

1. Превелика су очекивања наше репрезентације у фудбалу (поготово имајући у виду да на европско нисмо отишли од 2000.), али се и квалитет тима доста оспорава. Нисмо у рангу фаворита, али нисмо ни у рангу баш таквих аутсајдера. Квалификације за ово европско смо можда, без лажне скромности, имали најбољу одбрану у Европи (Бане, Видић, Суботић и Коларов који је у Сити прешао као најбољи леви бек серије А), али џабе кад је Толе отерао Антића који је почео да уграђује његов систем који нас је одвео на светско без икаквих проблема (прави резултат би се видео 2014. у Бразилу, јер репрезентација се не може направити за један циклус квалификација). Боже мој, испали смо на светском и завршили на, за нас реалном, 23. месту (а и испали смо јер судија није досудио сасвим очигледан пенал, ал' добро, било је и прошло је). По квалитету смо у рангу са Хрватима, само они су добри у нападу, а ми у одбрани и они су, пре свега, задржали Билића иако није отишао на светско, јер се његов систем показао као успешан, зато се они боре са Шпанцима за пролазак даље, док наши гледају првенство преко ТВ-а.

2. Ako smo realno slabiji od Hondurasa onda nek to javno kazu

Па ко ће то јавно да каже? Ја што рекох "МИ се прчимо", ту сврставам и навијаче и играче и људе из ФСС-а. Играчи нам продају причу (мада ценим да они то стварно и мисле) да смо светска класа, што реално никад нисмо били, тренери и ФСС су увек ту са причом "нисмо имали среће", никад неће да скупе муда да кажу "јебига, растурише нас, не умемо, не знамо, немамо квалитетне играче...". А ми навијачи увек оно наше "биће боље следећи пут". Па откад нас гузе слабе репрезентације? Ја откад памтим ми смо од слабих губили и стварно не разумем зашто се надамо нечему бољем. Да се разумемо, као и до сад ја ћу увек да одем на утакмицу репрезентације, увек ћу да их бодрим, нећу сад да их бојкотујем, али реално сагледавам ствари...

3. Ma o našima je glupost pričati ... Igraju kumovi,komšije,familije,a ostale ko šiša.I naravno NE MOŽE NIKO DA ME UBEDI DA PROTIV SLOVENIJE NIJE NAMEŠTEN MEČ.

4. Е да, нешто ми је запало за око са Холанђанима, већ шести пут за редом кад је неко из Европе вицешампион света (или трећепласирани кад су Бразил и Аргентина били поражени финалисти), та репрезентација мора или диспадне у првом кругу или се не квалификује уопште.
    2012 - Холанђани
    2008 - Французи
    2004 - Немци
    2000 - Хрвати испали у квалификацијама
    1996 - Италијани
    1992 - Италијани испали у квалификацијама

5. Zhajk
    Ma o našima je glupost pričati ... Igraju kumovi,komšije,familije,a ostale ko šiša.I naravno NE MOŽE NIKO DA ME UBEDI DA PROTIV SLOVENIJE NIJE NAMEŠTEN MEČ.

Братац, да Пантелић није кидао у Немачкој, Холандији и Грчкој онда бих разумео прозивање што игра јер му је као Станковић средио. А и која сврха би била намештање утакмице против Словеније? Те квалификације смо играли више него очајно, једва смо и Фаране победили код куће.

6. имали најбољу одбрану у Европи

Па што онда примише онолике голове? Што нас сви нагузише? Јер НЕЋЕ да играју! У Видића сам се клео, и то сам Гробар, али сад мислим да ја голо говно од човека. Поредиш нас са Хрватима, јесте да смо ту негде по квалитету, али погледај њихове играче, гину за сваку лопту. Олић са 33 године игра као са 23. Трчи као ненормалан, и сад да није повређен би био један од најбољих појединаца. А ови наши? Као на кулук да их шаљеш! Видић као пичка, "повлачим се". Маму ли му јебем, могао је да постане легенда али легенде се повлаче кад су на врху а не на дну. Сад па серу "смена генерације", која бре смена генерације? Играју клинци који још нису стасали ни за нашу лигу а камо ли за велика такмичења... И у тај Бразил ако одемо требали би да славимо као да смо и освојили то такмичење!

ЕДИТ:

Igraju kumovi,komšije,familije

Можда му није Станковић средио али чињеница је да је беспотребно форсиран! Лазовић је од њега бољи и статистички а и физички спремнији јер много више игра у Зениту него Пантелињо у Олимпијакосу, да не спомињем да је млађи...

7. Управо о томе и причам брате Вете, они су оставили селектора са успешним уграђеним системом, ми нисмо. Џабе теби добар тим кад имаш лошег селектора.

Видићево повлачење је било очекивано без обзира како квалификације прошле, још је пред пут у Јужну Африку рекао да ће му то бити последње светско првенство у каријери, другим речима - ,,Повлачим се после европског''. А пошто нисмо ни отишли, нормално је да ће се повући. А каква нам је одбрана била без њега се управо видело против Хондураса, где можемо само да будемо захвални што нас нису испрашили са 3, 4 према 0.

8. Koja svrha ... pa JBT LOVA!!!
    I igrali smo loše kfalifikacije ali moramo i da se vratimo na nepravdu u Italiji eeeeee ... em smo mi glupi,em nas je** sudije i UEFA.

9. Ja sam Cigan i lično sam bio za Antića. Prvi put smo ličili na nešto. Trebalo ga je pustiti još dve godine. On bi nas odveo na prvenstvo, ili bi napustio kormilo. Ovako imamo savez koji se ponaša ko Abramovič. Što se tiče MIhajlovića, želim mu sreću. Ipak nema tu sreće ako u Zvezdi ili Partizanu možeš igrati ako na pravu adresu uplatiš 10000 evra.

10. Само да напоменем да неки играчи играју за репрезентацију и у 37, Мартин Палермо је плакао кад је дао гол за Аргентину на светском. И то АРГЕНТИНА. Ако они немају избор нападача онда нико нема. А ови наши? Сви велики Срби, сви патриоте па погледај их. Битније је да зараде паре и да слушају тренера (Фергија, и немој неко да ме убеди да није његово масло што се Видић повукао) него да играју за своју земљу. Нема ништа горе него кад слава и пара удари у главу дете са села.

11. Од кога лова? Шта, Словенци ће трошити паре на њихову победу иако им не доноси апсолутно ништа? А и да је била намештена сигурно би наши пустили Словенце да им једини постигнути гол не буде усерски лоб који ни Буфон не би одбранио.

ЕДИТ :

vette_zr1
    Само да напоменем да неки играчи играју за репрезентацију и у 37, Мартин Палермо је плакао кад је дао гол за Аргентину на светском. И то АРГЕНТИНА. Ако они немају избор нападача онда нико нема. А ови наши? Сви велики Срби, сви патриоте па погледај их. Битније је да зараде паре и да слушају тренера (Фергија, и немој неко да ме убеди да није његово масло што се Видић повукао) него да играју за своју земљу. Нема ништа горе него кад слава и пара удари у главу дете са села.

Његов је избор кад ће да се повуче, није морао ни оних 56 утакмица да одигра ако му се није играло. Играње фудбала је њихов посао, наравно да им је битно да зараде паре. Ако и ја могу на такав начин да обезбедим будуће генерације моје породице, наравно да бих обезбедио. Да Ферги није суспендовао цео тим након пораза од 6-1 против Ситија суспендовао би и Видића због одлуке да игра за репрезентацију после повреде. Човек, као и остали играју по оним ораницама у Естонији, Јерменији, Литванији и не знам против кога све нисмо играли све те раније квалификације ризикујући повреде

12. Мени би Пантелић и Лазовић играли заједно у нападу у квалификацијама које су иза нас.

13. Јес', Лазовић нам је најбољи шпиц. Штета што се повукао, има добру сезону иза себе у Зениту.

14. усерски лоб који ни Буфон не би одбранио.

Оно би бранио било који иоле квалитетан голман а ево и зашто: У таквим ситуацијама голман стоји малтене на гол линији а ако процени да може да хвата лопту онда излеће и хвата је, пошто судија не може да суди фаул који чини голман у скоку за лопту. Голман је голман, 'леба му је на гол линији.

Мени би Пантелић и Лазовић играли заједно у нападу у квалификацијама које су иза нас.

Жигић и Лазовић. Жигић је сподоба али барем ради свој посао, спусти лопту неком другом, користи своју висину.

em smo mi glupi,em nas je** sudije i UEFA.

Јебу нас управо зато што смо глупи.

Од ове репрезентације са Михаром неће ништа да буде, у прве три текме смо дали један гол и то из прекида. Ја нисам видео ниједну акцију. Немамо креативности ни кохезије у игри а и формација је скроз погрешна.

ЕДИТ:

Штета што се повукао, има добру сезону иза себе у Зениту.

Сваки нормалан човек би се повукао или променио тим кад би сви форсирали горег од њега. И Меси би отишао из Барсе кад би тренер форсирао рецимо Теља а Месија држао на клупи. Лазовић не може да промени репрезентацију тако да...

15. Ма Жигић само уништава нашу игру. Није он толико крив, ал' остали наши играчи чим га виде, дижу лопту на њега и већином га не погоде, а кад га погоде, он спусти лопту противничком штоперу. А кад играмо неке акције по земљи, к'о да имамо играча мање, јер Жигић не зна у тој ситуацији како да се креће.

16. Добар је Жигић, знао је да одигра како треба кад навише треба, рецимо протв Шваба а и у још много ситуација. Није светска класа али је бољи од Пантелиња и ових који сад играју, ЧИЊЕНИЦА!

17. Не би ухватио ту лопту јер је лопта о пречку у саме рашље ушла у гол. Евентуално да је баш у том ћошку стајао могао би максимум да је избоксује. А Јоргачевић је очекивао убачај (што би 99,9% голмана очекивало) управо да би избоксовао лопту или ју евентуално ухватио.

А и Жигић зна да га убоде, у квалификацијама за ЕП 2008. је био један од најбољих стрелаца, а и уопште је дао 20 голова за репрезентацију.

18. Оно је голман морао да хвата. Ја разумем да је Лампард шутнуо лопту па да прећутиш али шутнуо неки Вршич за кога је чула само његова кева! Стојке је златан за ове сад што бране, шта год ви или било ко говорили!

19. Ja koliko vidim, Rusiju su diskvalifikovali.

20. Ајде?!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.