UEFA EURO 2012 - Pub za navijače

1. jebemti drekove! ocu ja da se kurcim i da igram X-2 jebemmeglupavog!

Оууууу, ала си ти промашио... Ја играо кеца овде и Х-1 за вечерас.

ЕДИТ: Дрек хахахахахахха, моја нова љубав на први поглед

2. Mandzukic ladno

Набијем га на мој православни! Већ сам намирисао паре и њега усере.

3. Оууууу, ала си ти промашио... Ја играо кеца овде и Х-1 за вечерас.

ma znam, jos ga sad dadose, pa tek sad pizdim....

4. ma znam, jos ga sad dadose, pa tek sad pizdim....

Ама баш су морали, значи имао сам паре у пџе али не дају маму им некрштену јебем!

X je bio realan ...

Јесте, али у неким другим околностима. Овде је Жабарима требала победа па ми је кец био сасвим логичан избор а они се индијанци после 45. мин. не саставише...

5. Јесте, али у неким другим околностима. Овде је Жабарима требала победа па ми је кец био сасвим логичан избор а они се индијанци после 45. мин. не саставише...

Жабарима није толико требала победа ако гледамо шта им икс доноси. Уколико Шпанија добије Ирску и Хрватску, Италија уз победу против Ирске у последњем колу пролази даље са 5 бодова. У преводу ако до краја дођу очекивани резултати у овој групи Хрвати испадају.

6. Идемооо Торес се враћа!!!

7. Auuu Tores ladno...

Koja golcina.

8. Tako ga je lagano dao da izgleda kao da to radi svaki put.

9. Espanja kanda šeta do titule, al na mene su najjači utisak ostavili navijači Irske i kako su navijali na kraju...

10. http://www.lfcserbia.com/forum/style_emoticons/default/Hail.gif za Irske navijace

jebeno sam se najezio dok su pjevali gubeci 4-0. svaka im cast....

11. Чудан неки свет... Наши би викали: Гивене, пичко! Трапатони напоље! :Д

12. Ћави од 136 пасова, 127 тачних. страшно
    http://sportal.rs/news.php?news=76361

13. Срета-Штета
    Чудан неки свет... Наши би викали: Гивене, пичко! Трапатони напоље! :Д

Они су свесни да је њихова репрезентација била потпуни аутсајдер, а и да су убедљиво изгубили од светског и европског првака. Наши губе 3-1 код куће од Естоније, губе 2-0 од Хундураса без Суаза и Паласиоса, ремизирају са Кипром итд....

14. Диперу проблем је у томе што ми једноставно превише очекујемо од наше репрезентације. Ми смо отприлике ту у рангу са Ирцима, имамо 2-3 добра играча а остали играју у слабим тимовима или греју клупе у осредњим (већина греје клупе у слабим). Ево Ирци, имају Кина, Дафа, Гивена и О'Шеја а остали или играју у Вулверхемтону, Стоуку, Сандерленду итд. или у Чемпионшипу, знају да не могу ништа нпр. Шпанцима и немају зашто да се прче. А ми се прчимо да смо јачи од Шпанаца па кад нас један Хондурас врати на место онда нам је курац крив...

15. Al zato su ti Irci odvalili Estonce 4:0, a mi pukli u sred Beograda.
    Eto u tome je razlika. Ne ocekuje niko od Srbije da gazi Spaniju,Nemacku itd, nego da pobedjuje one od kojih je bolja realno,i gubi od onih od kojih je realno slabija..

Ako smo realno slabiji od Hondurasa onda nek to javno kazu, pa cemo da slavimo na trgovima kad pobede Lihtenstajn 1:0

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.