UEFA EURO 2012 - Pub za navijače

1. Прво да искоментаришем ове пичке на сликама, а то ћу врло кратко да урадим, у само једној реченици али болдирано и ундерлајновано:

Е ово вреди гледати а не оне Хрватице дромфуље распале, упропастише и фудбал и лепоту женскадије по трибинама

Е!

Саце бацам на племениту игру. Добише Швабе, сасвим очекивано и рутински али се изнервирах што прођоше Ганци. Јес' да су и највише заслужили да прођу, тј. више од Дансе а нарочито од Холандије али их никако не готивим. Ни њих ни Шпанце. Швабе до титуле! Толико!

ЕДИТ:

Ако је оно горе са пивом у рукама Швајнијева риба онда благо њему! Ја лепшу жену одавно не виђех!

2. Meni ovaj klinac najjaci :D
    A sto se tice zenskih,Svajnijeva riba pobedjuje :D

3. Nebo će se srušiti onaj sudija sa RTSa reko da sudija nije bio u pravu!!!!

4. Grci do pobede!!!111 Moram ovo da napisem sada, iako ne igraju danas, Sticko me banovao kada su igrali za grupe. Koji su ono kraljevi, simulanti, podli igraci. Najbolji su!!!

5. Klasicna Ruskinja iz Sibirske pizde materine :D

6. Iiiii evo je Acina najavaaaaa

7. Sudija Milan Karadzic, molio bih punim imenom i prezimenom.

8. ja ne mogu da verujem da ovi Španci toliko smaraju!! Jebo ih fudbal

9. Na šta sam ja igro 4+ jebo ja konju mater..

10. Ja igro hendikep i Toresa, ajde sve mi ostalo prolazi

11. sunshine
    Na šta sam ja igro 4+ jebo ja konju mater..

AHHAHAHAH

12. Хрвати бре кидају, који смо ми слепци! исти по много чему у фудбалском смислу и условима ми деценијама не можемо да се саставимо доживљавамо дебакле свако мало, а они кидају константно, па докле бре...

13. Jebace nas u kvalifikacijama. Kurcem u cmar.

14. ако се не опаметимо, напуниће нас и онда цео живот имају чиме да се курче, то је онда ужас

15. Pa dobro, jebemo ih u svim ostalim sportovima, neka im fudbal bude uteha.

16. али фудбал је фудбал, то ти онда дође на изједначено са осталима. али ипак они сад и да нас добију 16-0 у обе утакмице не могу да сперу све од раније лоло

17. ааа невјера. смрдљиви жабари ће опет да се провуку... а ово је био офсајд, навас је био инијеста није, сад то се свира пошто је навас после учествово уакцији и дао го

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.