UEFA EURO 2012 - Pub za navijače

1. Jebote jednom navijam za Hrvate i oni izgube. Picke.

2. Сад би било до јаја да рвати узму и разлупају и Пољску и Украјину, и онда их УЕАФА казни са 10 бодова у квалификацијама и онда ми завршимо као први у групи, ха!

3. Нису се обрукали Хрвати, напротив. Свака част.

Ови Италијани..не знам...родили су се усрани.

4. Mater im jebem Katalonsku separatisticku, pa isto ko da gledam Barselonu a ne Spaniju, beskonacno peljanje lopte smor od fudbala, da hoce doci Englezima da im dadnu po pičci

5. Odlični Hrvati i malo mi je i krivo što su ispali.

6. Сад би било до јаја да рвати узму и разлупају и Пољску и Украјину, и онда их УЕАФА казни са 10 бодова у квалификацијама и онда ми завршимо као први у групи, ха!

И тад би имали исти број бодова али због гола у гостима или НеЗнамЧегВећ даље би ишли Кроасани.

Имамо шансе једино ако се Модрић отрује мишомором пред квалификације а Манџукић се навуче на хероин. Или наши науче химну - коначно.

7. Шпанци послали хрвате кући! Ја никако не могу да навијам за хрвате1

http://www.vaseljenska.com/sport/spanci-poslali-hrvate-kuci/

8. Odlični Hrvati i malo mi je i krivo što su ispali.

+1

9. Svaka čast rvatima na igri. Ako ovako igraju u kvalifikacijama drž gaće. Modrić odličan, Raketić govedo koje nije mogolo da pogotio sa 2 metra praznu stranu gola, onaj Nemac, Austalijanac Gordon što igra odbranu odličan takođe.

Španija više smorila ovo igrom, igrali ko pičke. Ako prođu do finala i kad naiđu na Nemce ima Nemci ga ih razguze od meraka.

10. Ma kakvi, tako su i na SP pricali, razguzice ih Nemci. Kurac od toga na kraju, osvojice Spanci.

11. Једино ми је жао што је Италија прошла. Само ће да кукумавчу још неколико дана без потребе...

12. То Плави.
    Честитке брату Пирлу.
    А ви што не волите Италијуhttp://www.missionmission.org/wp-content/uploads/2009/01/dick-tater.jpg

13. Tacno sam znao rezultate obe
    Cak sam i na B92 Tip pogodio obe :D

14. Ja sam navijo za Hrvate. Italijani su gej, samo se valjaju.
    Španci su konji, samo trče i brzi su. Irska je kul, oni su zeleni. Ali Hrvati su bili jedina prava ekipa tu. Jedina ekipa koja igra lep fudbal, i baš mi je krivo što su ispali.

15. Irska je kul, oni su zeleni
    +1

16. Ja sam navijo za Hrvate. Italijani su gej

Neki italijanski novinar koji se javno deklriso da je gej rekao je da je spavao sa nekim iz italijanske repeke, i da u njihovoj reprezentaciji ima najmanje 3 pedera i od toga jedan je biseksualac...

17. Neki italijanski novinar koji se javno deklriso da je gej rekao je da je spavao sa nekim iz italijanske repeke, i da u njihovoj reprezentaciji ima najmanje 3 pedera i od toga jedan je biseksualac...

Sve i da je Pirlo gej, opet navijam za njih.
    Mada tipujem na mladog Djovinka.

18. Što mi drago što su poduvali Hrvati....

19. Kasano je ovaj biseksualni 100%.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.