UEFA EURO 2012 - Pub za navijače

1. http://www.youtube.com/watch?v=OK3RUt7BZWI

Vrhunac Holandije sa totalnim fudbalom. Popišamo se po Švabama na njihovom terenu da ne znaju šta ih je snašlo. A ne sad, dodaj do Robena pa će on u stilu Stefana Babovića sina Milijinog da povuče tri puta u lijevo i onda će opaliti. SKONTALI SMO TE DECXKO!

2. Gol, ali je pre toga bio ofsajd. Osteceni i jedni i drugi.

3. Žao mi je Ukrajinaca, al' kad bolje razmislim bolje neka idu dalje jači timovi, gledaćemo bolji fudbal.

4. "BOLJI FUDBAL" ahahhahhahahhahhaha
    Mani me njihovog fudbala ... Ispadaju i jedni i drugi u sledećem krugu.Samo sreća može da ih spase,a njihov fudbal i igra nikako.Ne verujem da mogu nešto da izmene

5. Jeste, ali primamljivije je gledati Španija-Francuska nego Španija-Ukrajina, zar ne? Na to sam mislio. A što se tiče igre, Englezi igraju iznenađujuće kurvinski na ovom prvenstvu.

6. Морам да кажем да су ме Швеђани јако позитивно изненадили. Одиграли су три добре утакмице, нисам очекив'о да ће бити тако добри. За њих навијам већ дуго, откако нас нигде нема. :Д

7. Srbija se saginjati neće

8. Ajvare,u pravu si da je primamljivije gledati ali neće biti interesantnije.ODRAĆE IH ŠPANCI (ili skim već igraju ne znam ni ja) !!!
    Što su te Englezi iznenadili??? nemaju pojma o fudbalu jer se saigrači medjusobno mrze,a to oni vešto kriju.
    Meni je žao Danaca,po meni ekipa koja je najviše do sada pokazala na EP (Nemce ne računam jer oni su za sve VEĆA KLASA).Sve u svemu razočaravajuće EP za mene ... malo se pokazalo tj. dosta grešaka sudija i još mnogo toga.
    Sve u svemu ... Nemačka šampion 100%

9. Које срање. Уведеш додатне судије којима је једино задужење да гледају да л је лопта прешла гол или гол-аут линију и он НЕ ВИДИ СА 4-5 МЕТАРА да лопта ушла цела у гол. Па за шта примаш плату, соме ћорави?!

10. Да, Швабе доминирају, мада ја сам нешто зготивио Португалце.

11. Sudija je usro motku. Al dobro de. Više sreće drugi put što reče ŽJ.

12. Које срање. Уведеш додатне судије којима је једино задужење да гледају да л је лопта прешла гол или гол-аут линију и он НЕ ВИДИ СА 4-5 МЕТАРА да лопта ушла цела у гол. Па за шта примаш плату, соме ћорави?!

Те судије толико немају поенту, јер ништа не виде. Било је бар 5 ситуација на првенству где су се срања дешавала на само пар метара од њих а они ништа нису видели.

13. A što se tiče igre, Englezi igraju iznenađujuće kurvinski na ovom prvenstvu.

Они су некако увек играли глупо ова велика такмичења, али сад имају тренера који зна како треба играти турнире. Човек је довео Фулам до финала Лиге Европе и уопште ме не чуди тактизирање. Баш ме занима шта ће да ураде с Италијом.

Мени се чини да би Французи, ако буду имали добар дан, могли и да избаце Шпанце, који ми уопште нису онако убедљиви. Ал' опет, стварно им мало фали да изиграју читаву одбрану, мајку им...

14. Metni čip u loptu jebotionmater i ako zapišći prešla je liniju ako nije nikom ništa..
    Popizdio sam juče kad sam gledao Hrvate i midžete kako se provlače, a i ovo danas me ne čudi..

15. Они су некако увек играли глупо ова велика такмичења, али сад имају тренера који зна како треба играти турнире. Човек је довео Фулам до финала Лиге Европе и уопште ме не чуди тактизирање. Баш ме занима шта ће да ураде с Италијом.

Мени се чини да би Французи, ако буду имали добар дан, могли и да избаце Шпанце, који ми уопште нису онако убедљиви. Ал' опет, стварно им мало фали да изиграју читаву одбрану, мајку им...

И Капело је итекако знао да игра турнире па су га испушили од Германа пре две године, а што се тиче текме са Италијом моје је мишљење да ће то бити најдосаднија на турниру.

Што се тиче Француза, навијаћу за њих, али биће чупаво као свакоме против Шпанаца. Тачно је, нису убедљиви и то је последица одсуства Давида Виље, мада као што си већ рекао, мало им фали да дају гол.

16. Они су некако увек играли глупо ова велика такмичења, али сад имају тренера који зна како треба играти турнире. Човек је довео Фулам до финала Лиге Европе и уопште ме не чуди тактизирање. Баш ме занима шта ће да ураде с Италијом.

jebote, Roj je takav idiot da mene uopste iznenadjuje kako su uopste dali neki gol do sada....

17. Ja nesto tripujem da bi Englezi mogli daleko na ovom turniru. Ne znam sto, nemaju neku igru, ne deluju ubedljivo ali imam taj trip da ce im se isto desiti kao Celziju (koji je je l te engleski klub) i kontam da bi moglo da ih sere unarednim mecevima dosta.
    Mada, verovatno gresim...

18. JEBE NAM SE ZA TEHNOLOGIJU, TEHNOLOGIJA ĆE UNIŠTITI FUDBAL!

rekoše Blater i Platini i ostaše živi.

19. Englezi se izvukli gore neko Italijani
    Ocekujem da ispadnu u 1/4 finalu

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.