U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Kakvi ba Englezi, otrešće ih Žabari. Njima je kao i uvek bitno da prodju grupe a posle će da jebu..
Ja navijam za Italijane, ali mislim da će Švabe osvojiti ovo prevenstvo.
лоло која доминација
http://www.alo.rs/sport/50525/Sef_Kobri_prebio_hrvatske_huligane
Šo bi rekli ROFL!
тотални ролф :) ај што су их пребили него што су се потписали на шесторици
Контам да ће бити до зла Бога досадна утакмица између Енглеза и Жабара.... Осим Русије и Холандије, прођоше очекивани тимови....
Nači po tebi 10 timova trebalo proći
Не контам братац? Није ваљда да је неко очекивао да светски вицешампиони и Руси из онако лагане групе испадну већ у групној фази?
Lake grupe ... NEMA TU LAKI GRUPA ... Jedino Švabe i Španci dominiraju,A OSTALI SVI SU MENI ISTI (sem možda Iraca).
Puno njih se napalilo posle pobede Rusa u prvom kolu ... ovo,ono,a ONAJ KO JE GLEDAO meč mogao je da vidi da su Česi bili odlični na toj utakmici i jednostavno nije ih išlo.To ti je sport jbg,treba tu dosta kockica da se poklope da bi sve bilo cakum-pakum.Sve u svemu žao mi je samo Danaca ... mislim da su prošli grupu dogurali bi oni bogami dosta ...
Ма где су били одлични братац? Чешка одбрана је била тешка рупетина у том мечу, Руси су их возали само тако.... Поготово Аршавин....
Управо Русе против Грка није хтело, главу дајем ако нису макар 20 пута шутнули ка голу....
Ispadoše moji Hrvati i Poljaci. Englezi su još u igri. :)
Ko se s kim ukrsta u polufinalu?
U prvom bi trebalo oni iz 1. i 3. polufinala, a u drugom ovi iz 2. i 4. Valjda.
ceska i portugal idu na francusku i spaniju, a njemacka i grcka na italiju i englesku
Потугал Шпанија и Немачка Енглеска, који класик.
Потугал Шпанија и Немачка Italija, који класик.
Bilo bi do jaja da gledamo penale u mecu Engleska - Italija. I jedni i drugi nemaju srece sa jedanaestercima, ovde bi se videlo ko je ultimativni maler u penalima lolo.
већи је класик немачка енглеска реално.
Neka budu penali, al' da Italijani pobede.
Italijani dobijaju,Englezi numeju