UEFA EURO 2012 - Pub za navijače

1. Kakvi ba Englezi, otrešće ih Žabari. Njima je kao i uvek bitno da prodju grupe a posle će da jebu..

2. Ja navijam za Italijane, ali mislim da će Švabe osvojiti ovo prevenstvo.

3. Od sedmorice navijača Hrvatske, njih četvorica imaju polomljena rebra, jednom navijaču je polomljena butna kost, a jednom ruka u predelu podlaktice.

Šo bi rekli ROFL!

4. тотални ролф :) ај што су их пребили него што су се потписали на шесторици

5. Контам да ће бити до зла Бога досадна утакмица између Енглеза и Жабара.... Осим Русије и Холандије, прођоше очекивани тимови....

6. Nači po tebi 10 timova trebalo proći

7. Не контам братац? Није ваљда да је неко очекивао да светски вицешампиони и Руси из онако лагане групе испадну већ у групној фази?

8. Lake grupe ... NEMA TU LAKI GRUPA ... Jedino Švabe i Španci dominiraju,A OSTALI SVI SU MENI ISTI (sem možda Iraca).
    Puno njih se napalilo posle pobede Rusa u prvom kolu ... ovo,ono,a ONAJ KO JE GLEDAO meč mogao je da vidi da su Česi bili odlični na toj utakmici i jednostavno nije ih išlo.To ti je sport jbg,treba tu dosta kockica da se poklope da bi sve bilo cakum-pakum.Sve u svemu žao mi je samo Danaca ... mislim da su prošli grupu dogurali bi oni bogami dosta ...

9. Ма где су били одлични братац? Чешка одбрана је била тешка рупетина у том мечу, Руси су их возали само тако.... Поготово Аршавин....
    Управо Русе против Грка није хтело, главу дајем ако нису макар 20 пута шутнули ка голу....

10. Ispadoše moji Hrvati i Poljaci. Englezi su još u igri. :)

11. Ko se s kim ukrsta u polufinalu?

12. U prvom bi trebalo oni iz 1. i 3. polufinala, a u drugom ovi iz 2. i 4. Valjda.

13. ceska i portugal idu na francusku i spaniju, a njemacka i grcka na italiju i englesku

14. Потугал Шпанија и Немачка Енглеска, који класик.

15. Потугал Шпанија и Немачка Italija, који класик.

16. Bilo bi do jaja da gledamo penale u mecu Engleska - Italija. I jedni i drugi nemaju srece sa jedanaestercima, ovde bi se videlo ko je ultimativni maler u penalima lolo.

17. већи је класик немачка енглеска реално.

18. Neka budu penali, al' da Italijani pobede.

19. Italijani dobijaju,Englezi numeju

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.