UEFA EURO 2012 - Pub za navijače

1. Englezi su dalje hteli, al' ne dozvolište Buffon i Baloteli...

2. Штета за Енглезе, више бих волео да су нпр. они уместо сморљивих Шпанаца у полуфиналу, ал' јеби га. Зато не волим кад неки тим изгуби на пенале, кад видим играче онако загрљене, буде ми жао што испадну. А и Хоџсон ми је цар. Ал' добро...
    Исто тако ако неко вечито не кмечи како их Немци стално избацују (она Гери Линекер срања - ,,Фудбал је игра која се игра 90 минута и Немци на крају победе'') то су Жабари....
    Навијаћу за Португалце јер оне падајуће кепеце нимало не подносим и за Жабаре.... Иако ће финале највероватније бити потпуно супротно....

3. Балотели је вероватно најбољи извођач пенала на свету у овом тренутку, не сећам се када је омашио, а изводио је током целе сезоне у Енглеској...

4. скроз заслужено. италијани ме одушевљавају све више игром на овом ЕП, баш играју фин фудбал. а нисам то очекив'о после пораза од руса 0:3 у припремним текмама. но, фино. боље полуфинале ће да буде, него да је прошла енглеска. могли би ови италијани фино да парирају швабама.

5. Dobra utakmica beše mamicumu.

6. jel moguce da sam se ja jedini smorio gledajuci ovaj krs!?

7. Šteta što nije ušao onaj volej, već u jebenu stativu pogodi. Kakva bi to bila golčina!

8. U finalu Nemačka i Portugal... i Nemci će da pobede! Jupi jej!

9. jel moguce da sam se ja jedini smorio gledajuci ovaj krs!?

Не зајебавај, текма јебала кеву...

10. koja tekma bre, nije bilo dvije krstene akcije i sanse.
    Englezi diplomirali Hodzsonov bunkeraski fudbal i bole ih kurac, sjede i blokiraju suteve sa 30 metara jer ni ovi ne mogu da povezu par dobrih akcija i urade nesto konkretno za 120 jebenih minuta.

doduse, gledao sam od mozda tridesetog, ali opet....

11. aleksandarkg
    скроз заслужено. италијани ме одушевљавају све више игром на овом ЕП, баш играју фин фудбал. а нисам то очекив'о после пораза од руса 0:3 у припремним текмама. но, фино. боље полуфинале ће да буде, него да је прошла енглеска. могли би ови италијани фино да парирају швабама.

Брате Цоа, Италијани има да објасне и овако добрим Немцима неке ствари уколико понове ове партије. Шпанце и Хрвате би добили да им се нису десила та два кикса у одбрани. Енглезе су сад надиграли. Ал' једино их јебе неефикасност.

12. Mnogo su se žabarisali Englezi, u produžecima su bukvalno strpali sve igrače osim Kerola u šesnes. Konačno imaju krštenog trenera, a oni se zabunkerisali ovako.

Italijani bolji sa ovim novim klincima, mada bez starca nema ništa - Bufon i Pirlo klasa. Kaže Stojanović biće mator Pirlo za SP 2014-e, pa moliće ga da igra ako nastavi ovako.

Zasluženo dobili, mada ipak mislim da će ih Nemci nakantati najstrašnije.

13. Konačno imaju krštenog trenera, a oni se zabunkerisali ovako.

ne mislis da su taj "konacno krsteni" trener, i bunkerisanje povezani?

14. Е да.... Изузетно ми је драго што га је Пирло забио лаганини.... Кад Харт глуми неки курац скакајући к'о Дудек (је л' могуће да се Аца није сетио имена)....

15. DeadKenny

ne mislis da su taj "konacno krsteni" trener, i bunkerisanje povezani?

Naravno, samo mi nije jasno zašto je baš tako izabrao Hodžson. Englezi nemaju neke vrhunske igrače osim možda Runija i Džerarda, ostalo je prosek ili malo iznad. Ali ovde nije slučaj "ne biva pita od govana" jer ipak ima igrača koji su sposobni da organizuju napad u drugačijem fazonu od Hart-ispucava-do-Kerola-pa-šta-bude.

Kapelo je uradio loš posao, uzeo pare i jebe mu se. Sad kad imaju priliku da podmlade tim, on zove Hendersona, Dauninga i Milnera pored živog Adama Džonsona, a onog malog Okslejda ubacucuje u zaustavnom vremenu. Još je desni bek onaj Glen Džonson, OK je bio večeras ali ih je koštao golova u grupama. Bolje da je zvao Miću Ričardsa.

16. I mene je smorilo. Bacam hejt na bunkerisanje.

17. E баш ми драго што прођоше Италијани. Бољи су били, и иако их никад нисам волео баш ми је симпатична ова садашња екипа. Биће добра утакмица с Немцима, који су ми и даље највећи фаворити. Свеједно, ко ког прође из тог меча навијаћу за њих у финалу јер ни једне ни друге цигане не симпатишем.

18. Najboljih 11 do sada po meni.
    Nojer
    Boateng , Humels , Badštuber , Lam
    Džerard , Švajni
    Ozil
    Miler , Gomez , Šurle

19. Nojer
    Boateng , Humels , Badštuber , Lam
    Džerard , Švajni
    Ozil
    Miler , Gomez , Šurle

Koлико промашена листа. Па Пирло је у најбољих један до сада.
    Везни ред - Швајни, Пирло, Ћави, Иниеста

20. Навијам за финале Шпанија-Италија. Шпанци су ми најдража репрезентација од преосталих, а за њима Италијани. Португалци су за разлику од Шпанаца циганштуре док је од Шпанаца само Бускетс огаван, а остали чак и кул.
    Италијани су ме купили овом новом репрезентацијом, Пирло родитељ и клинци. Балотели је мени и даље много комичан лик, иако је дебилчина. Енглезе исто готивим након више година. Скроз ми је допадљива њихова селекција.

Е да, јесте видели како сви певају?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.