Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Zaslužena pobeda Žabara nema šta! Da su Englezi kojim slučajem prošli dalje obrali bi bostan protiv Nemaca. Prošli bi kao na prošlom SP.
какав шурле? о чем причаш момак :)
најбољих 11 је следеће
буфон
лам, пепе, пападопулос, рамос
џерард, роналдо, манџукић, швајнштајгер
ибрахимовић, гомез
то ти је тим првенства
пих, ти ладно нешто закључујеш из припремних утакмица? Како неискусно, ццц
Кад су играли Холанђани и Португалци, навијао сам да падне бомба на терен. Огавни Роналдо и огавни Нани, још огавнији Пепе и дружина. Како неко може да воли ту екипу?
Брате Матко, могао си и Бендера да убациш уместо Џерарда.... Греота да он сам ту стоји међ' Швабама....
реме можда зато што играју једини ове године нападачки фудбал?
иначе, морам да ту изузмем немце пошто ниједну њихову текму нисам стиго да погледам, увек имам преча посла. од свих преосталих 14 репрезентација једини играју нападачи константно, и једини умеју с лоптом, сви. Лепо за око, тачно и прецизно. Па онај гол Постиге против данаца је најбољи гол на шампионату
Ne razumem šta je toliko spektakularno kod Postiginog gola? Mogu već na prvu loptu da navedem tri koja su bolja i lepša: golovi od Blačikovskog, Kerola i Ibrahimovića!
спектакуларно је то што је комплетна акција била добра и што је његова завршница била савршена и што је лопта ушла у гол онако како је ушла. није леп гол само онај што се да преко 25 метара и маказицама ко што је Ибра дао. Мени је најлепши гол првенства Постига постиго лоло која игра речи
Брате Шпанци се спрдају са свима. Увек имам утисак да могу да дају гол када год хоће. Португалци имају индивидуалце. А Шпанци имају јак ТИМ што не значи да немају добре индивидуалце. Ако неко зна да организује јебени напад то су Шпанци. А што се изостављања Пирла са листе тиче, једноставно не могу да верујем. Човек јебено избацује Балотелија и Касана десет пута саме пред голмана. Фантастичан сваки пас, а пенал шутне тако да се види да му се муда вуку по поду.
За Рамоса се слажем да је заслужио да буде у најбољих 11, али заслужили су и Ћави и Иниеста и Пирло.
Португалци, њаааах, ни у једном мечу ме нису одушевили. Играли су против Холанђана које бисмо ми са Вукајлија Ол Стар фудбала добили, од Немаца изгубили и опет победили Данце (једва), да би у полуфиналу играли против Чеха који су по мом мишљењу једна од најслабијих репрезентација првенства, и који су само срећом прошли групу. Недовољно да се покажу као селекција која игра прелеп фудбал.
Док су Шпанци играли и против Италијана и против Хрвата (јачи су и од Данаца и од Холанђана) и јуче разгузили Французе. Па ти пореди стил игре и тежину противника. Надам се да ће Шпанци накантати циганштуре са 5 разлике. У другом мечу, као што рекох навијам за Италијане, али ни Немци ми нису антипатични, а искрено и једни и други су ме одушевили игром.
Sad te kapiram, al' takvi golovi se svrstavaju u grupu '' Action goals'' ili najbolji golovi iz akcija. Kad smo već kod golova tog tipa, najjači su uboli Senegalci protiv Danaca na SP 2002.
Са овим се слажем. Али зато и издвајам фантастичне акције Шпанаца и Италијана, и неке голове Немаца. Реално, Португалци су јаки, али је цела репрезентација састављена од умишљених звезда и то смара. Онај зализани имбецил пљује Месија и овде. Јеботе, је л' толико тешко рећи да је Меси један од најбољих или да је бољи и од њега самог?
Нервира ме много она игра Шпанаца, додају се целу утакмицу испред шеснаестерца да противник не пипне лопту, немају нападача а хоће да се ушетају у гол. Играју 4-6-0, јуче им Фабрегас чини ми се глумио нападача док га није заменио Торес. Французи су слабо одиграли ово првенство и било је очекивано да их ови избаце. Никакво посебно разбијање с обзиром да су се Французи распали после оне утакмице са Швеђанима. Типујем финале Немачка-Шпанија, Швабе им враћају за пораз пре 4 године и освајају првенство са свим победама. Реално, најјачи су.
Imamo ciganski i rasan par u polufinalu.
Nek uzme bolji iz kvalitetnog.
Rosoneri, da se ne lažemo i Italijani su cigani.
@Reme
Izgleda da jeste!
Прижељкујем финале Португал : Италија! Пишај по фаворитима!
Navijao sam za Engleze, al se od prvog minuta videlo da će Žabari da prođu. Bili su bolji, i nema šta, zasluženo su prošli. Inače, jednu stvar bih da istaknem, pratim fudbal 16 godina, i smatram da je Andrea Pirlo ubedljivo najbolji paker kog sam imao priliku da gledam. Bogotac,doktor fudbala. Moja prognoza, Portugal izbacuje Španiju, a Nemci osvajaju bez po muke.
Знаш и сам да од тога нема ништа...
Spanci su smorili, ko sto vec rekose, igraju bez napadaca, dave, i uopste ne djeluju kao da "mogu da daju gol kad oce" vec kao da ne znaju kako da probiju pa ono vrte okolo.
Portugalci iako veci cigani, igraju bolje i kontam da ce da ih dobiju, mada nisu nista posebno. ali na svetskom su igrali sa spancima i ovi su ih jedva dobili golom Vilje, i to ih je usralo realno.
Italijani su prosjek, Pirlo je dobar ali gledano kao tim nisu nista posebno.
Njemci jebu. imaju dobar tim, sve fino sklopljeno, ne smaraju ko spanci, igraju fino, i svaki mec su dobili i plus izdominirali do sad. osvajaju laganeze.