UEFA EURO 2012 - Pub za navijače

1. Ако је неко зајебао Италијане у симулирању онда су то Шпанци, Бускетс неприкосновен у тој дисциплини.

2. ја бих му дао отказ после овог снимка

3. Smrdljivi Španci. Nikada mi neće biti jasno što im daju te faulove. Kako mu priđeš, on padne i dobije faul. Smrdljivci. Vataju na tu foru već jedno 7, 8 godina. Samo ispuše kada sudi neki Englez.

Navijam za Žabare u finalu. Eto kada je dotle došlo.

4. Mislim da zabari dobijaju,2-1

5. Жапци добијају, цигани кући!

6. Ko prvi postigne gol, dobija utakmicu ... Da su Njemci u finalu, to bi već bilo nešto ...

7. Dopadam Italiju, i sve to. Al Tijago Mota da igra finale. Kako on, koji kurac, uopste i igra za repku?! Bem ti sve.

8. ni meni se ne svidja finale ni malo. spanci sa ovom kurvinjskom igrom, i zabari koji su zabari. doslo doba da navijam za italiju, pirlo i bufon su kraljevi. kjelinija postujem takodje, mislim da igra muski, ne stedi se.

9. Finale je dobro. Realno, niko na ovom prvenstvu nije prikazao neku posebnu igru. Po meni, ovo je najgore prvenstvo otkad ih pratim. U finalu je, po prikazanom, možda mogla da bude Njemačka, ali oni su odigrali svoje standardno; u grupi i u prvom ili drugom krugu eliminacionih utakmica razvale sve, a onda polufinale PRC! Od ostalih niko ništa posebno nije napravio niti je prikazao neku lijepu igru. Naravno, navijaću za Italiju. Ipak su oni bliži nama nego Španija.

10. Ја навијам за Жабаре, а и сигуран сам да ће да се оките пехаром. Стављам и сомундару на њи', кол'ко сам сигуран у то....

11. Joooj samo da ih razbiju spanci,pa da vidim kako placu italijani (zao mi samo Pirla)

12. pirlo i bufon su kraljevi

Та тројица + Касано одвукоше Жапце до финала, надам се и до титуле!

13. svaki od njih vredi za 1.5 igraca koliko su dobri! :D

14. Jebite me ako Spanija uzme.
    Italija gospoda.

15. SOKE MI KACO ESPANJA!
    FORCA ŽABARI!

16. Navijam za Žabare u finalu. Eto kada je dotle došlo.

17. Ја навијам само за што бољу утакмицу. Италијани сад баш умеју да одиграју занимљиво, можда ће то допринети да и Шпанци мало директније играју. Србија!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.