Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
фаца добио парохију ван града па се курчи кад дође с бембаром у дгра
Таман сам написао (па обрисао јер ми је било глупо), да су у свим собама постављене камере и да само неки смеју заиста да кажу "ја јебем"!
Vidra je najveci user koji u tom gradu dobija 3 puta godisnje na lotou.
Повољно продајем слике голе модераторке, заинтересовани нека се јаве да договоримо примопредају. Једна слика 100 евра и дајем гратис голу слику рендом вукајлијашице. Ако се јавите у следећих 10 минута добићете и слику на којој се види Локси како блајви Џимију за одабрану.
ШКАНДАЛ!
A Mилојко (МОД ЕДИТ) je Slavoljub iz Slagalice. :D Tj. YeahBatch. :D
Nemoj da odajes moj tajni identitet. Ja sam se ovde predstavljao kao Milojko.
Ja sssssss, sam.. sam.. ja samo dežuraaaaam ovde...
O matero, ni ime se ne smije znati! Kakva cenzura! :D
Slavko je glavna trandža u gradu ololo
Пожурите, још мало па нестало! А и јуре ме модови да ме кастрирају и отму слике, ђокош мурији, слобода пацову! Добро је да живим у канализацији.
Такође продајем снимак на коме се види иницијација Стефана Костића у модераторе, скромна цена од 500 у европској валути, нећете се покајати.
Ол стар тим Вукајлије изгубио 2:1 од ол стар тима Партије уједињених пензионера Србије, али су оставили срце на терену.
ријешили смо проблем идентитета, мала видра ће да буде накратко анатемисана
Kul, moj prvi ban :D
ухапшен локси јер је покушао да дође до стефанове "иницијаторске" слике преко певетеа
Ko je ostavio srce na terenu, penzosi? :D
Ja bih rekao da ova titula ide glat Butu. :D
Тако је, ја сам га потказао код модераторке која од мене купује слике младих вукајлијаша и мастурбира на њих, не смем да кажем која јер добро плаћа а кинта увек треба. Није 'тео да плати него хтео на кварно да ми отме, децхко Локси.
мала видро, сад си пунољетна, такорећи, легална :Д
Meni rekoše da sam izgubila nevinost, al' more i to :D
To sam joj i ja reko.