Fantasy UEFA Euro 2012

1. Ни Кришћиано ни Персијанац ни Снајдер, ај до курца.

2. Од четири играча 19 бодова, доста. Данас ми Хумелс донео 7.

3. Gomez legenda meni doneo 12 poena jer sam ga još stavio kao kapitena.Sutra neću dobro proći to znam ali zato preko sutra se nadam bodovima.

4. Је л' сад могу да променим капитена? Робен само 2 поена, јеоте...

5. Ја имам овог Данца за голмана, 7 бодова је донео, али ми на клупи. Јебига, зајебао сам се што прво њега нисам ставио па ако усере да убацим Касиљаса.

6. Нојер се реално највише исплати за голмана, Лам је такође сигурица. 5 играча 20 поена, може то много боље, сутра очекујем да ми Ћави и Љоренте заблистају и да јебу кеву усраним жабарима.

7. Мени четворица (заправо тројица, јер је Чемо донео 0) донели 10. Им'о сам 12, ал' сам одузео траку Робену и турио је Инијести, па шта ми Бог да. Не верујем да може много мање бодова да освоји, а вреди покушати. Ал' некако ми мало 2 бода за Робена, био је најопаснији у тиму Холандије, који је игр'о много боље од Данаца, ал' ето испушио.

Колико бодова одузме жути картон? Боатенг ми дон'о 5 поЈена, исто је јако добро игр'о, турио кинеског Роналда у џеп. Ваљда би' им'о који бод више да није добио жути.

8. Neće da udje na j*ni sajt ... Prebukirano 100%

9. Spasao me Gomez, makar neko nesto da mi je uradio

10. Neće da udje na j*ni sajt ...

A ja mislio samo kod mene..

11. начи 4. сам, имам 35 појена а први има 46. добро сам прошо. иначе смор ми је једино што је остало да одиграју само Ибра, Рибери и Ћорлука од јаких играча. начи у два дана њих троица...

морам да мењам дефанзивца, онај мали грк није добар избор, пошто са клупе улази, а агера ми сад касно да ставим јер ће сто посто данци примити голове на ове две. Ко ми крив кад сам га заменијо пред почетак. имо бих на њега 6 поена.... но небитно. ЈЕБЕМ ТИ СРАЊЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ УЂЕ У ТИМ!

http://en.euro2012fantasy.uefa.com/my-leagues/2813/standings/ а овај линк ради!

12. посерем им се на сајт.

13. Page not found
    Sorry. The page you have requested is unavailable.
    Return to UEFA.com

Nek se nose ...

14. Ja ulazim neometano. Je l' ima neko dojavu ko će u špic od Španaca? Ne znam da li da stavim Toresa za kapitena, da ne čekam Nasrija.

Stivene, pazi šta pričaš, mogao bi Kostić da te banuje.

15. Успео сам некако. Пробајте одавде: http://user.uefa.com/account/logon

Бенисијо, Французи играју сутра, тако да имаш опцију да пребациш траку са Тореса на Насрија, ако Фернандо не уради ништа.

16. Ma još sam u nedoumici zbog toga što mi je trenutno Levandovski. Čekam da objave startnu postavu, pa ako ga nema Tores, onda ostaje samo pitanje Nasri ili Levandovski. A ako igra od početka, onda mu dajem traku, pa šta uradi. Ako ne uradi ništa, Nasri kapiten.

17. То са Левандовским је већ друга ствар. Процени да ли се исплати ризиковати... У томе је и чар, уосталом. :)

18. Šta je bre ovo koji k*c
    We're sorry, there seems to be a problem with your login details. Please check and try again. If you already have a UEFA account and want to log in through Facebook, Windows Live, Google or Yahoo! you should log in to your UEFA account first, and then link the accounts.
    Ne mogu da udjem,a preko fejsa ne pada mi napamet da ulazim

19. Ладно шпанци играју без нападача. Убаци Љорентеа шабане, треба ми онај телевизор !

20. To breeee Di Natale majstor ... aj sad Španci preokrenite :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.