Fantasy UEFA Euro 2012

1. Mathijsen povredjen ... e jbg

2. Svugde se pominje fantazi, al' ja nemam pojma sta je to.
    Moze li neki dobar covek da mi objasni?

3. Симулација менаџера. Саставиш свој тим (у овом случају из репрезентација) у оквиру буџета који ти је на располагању и онда добијаш бодове на основу стварно одиграних утакмица (у овом случају са ЕП). Нпр, ако играч који је у твом тиму да гол, добијаш толико поена, ако добије црвени или промаши пенал одузме ти се итд. Између рунди можеш да вршиш трансфер, односно да мењаш поставу. Ето укратко, има још мислион детаља.

4. do jaja
    zainteresovan sam, daj sifru

5. Жао ми је, не може више.

6. E ovaj van Persi me jebe u zdrav mozak

7. Meni Robendza kapiten.

8. ja imam Huntelara i on mi je kapiten......

9. Мени данас само Снајдер и Швајни на терену.... Ајмо Швајни, завуци један с тријес метара Португалцима!!!!

10. Мој капитен Робен је добро одигр'о. Је л' постоји неко оцењивање играча или се поени само деле кад играч игра тол'ко и тол'ко, па кад целу текму одигра тол'ко и ако да неки го' нешто екстра?

11. Асистенције, голови, минути (мислим да није исто ако неко одигра једно полувреме или целу, ал' нисам сигуран за то) дају бодове, картони мислим да одузимају.... И код голмана мислим да одбране доносе неке поене, ал' ни то нисам сигуран....

12. Не постоји оцењивање. А и није нешто добро одиграо. Ван дер Вил ме разочарао, па није мало. Очајан је био.

13. чекај, не постоји више оно да ако голман направи 3+ одбрана добије бод, 6+ добије 2 и тако то? колко се сећам на лиги шампиона је било

14. Па постоји. Голман за сваке 3 одбране добија по поен, а одбрана за сваких 5 прекинутих напада добија додатни поен. Тако сад Кјар и Агер имају по 7 поена.
    ЕДИТ: Не одбрана, него сваки играч, лоше сам се одразио.

15. а ја имао агера на оном скриншоту и онда га заменио за оног малог грка из шалкеа јер сам капирао да ће данце да товаре у групи. сад ми криво. очекујем вечерас добру игру лама и швајнштајгера, да падне нека асистенција швајнија, и да уз све то и онај позер роналдо направи бар 6 7 поена, можда неки гол ово оно, а како је играо ову сезону мислим да је реално. он ми је и капитен, мада ми криво што ми то није био џагоев. иначе јел ја могу да ставим да ми џагоев буде капитен у овом колу вечерас кад се текме заврше. па да му дуплирам бодове?

16. pu mamu mu j*m ... znao sam sigurno da će Danci uzeti bodove ali sam se nadao X i to 1:1
    ufff ovo neću prežaliti
    ali dobro samo da švabe učačkaju i to je to

17. Tabela posle 2 dana:
    1 Crnje Marko bre -46
    2 Tvorovi Dvajt .-41
    3 ФК Јандрија Ђока Бомба- 39
    4 Борац Остружница Slobodan Todosic-35
    5 čarapani Dr Mr-34
    6 Boondock Marko Borovčanin-31
    7 Joy Division JOY DIVISION-27
    8 ZHAJKOVI PULENI Dario Kostić-25
    9 FK Palilulac Acke -24
    9 Mali_Lesa_91 Aleksandar Radojičić-24
    11 kovrdzavapica igor brkovic-23
    12 Anarhisti Boris Maksimovic-21
    12 Red Hooligans Nemanja Baralic -21
    14 Dolan pls Mihajlo Turinski -20
    14 Pandancine Milos Ilic-20
    16 Mladost Tadići Stefan Perić-19
    16 dadVe Vedad Kajic-19
    16 Veverice na spidu Stefan Rašić-19
    16 Štrokav pazuh Dušan Mandić-19
    20 Velika sprdnja Nikola Gacevic-18
    21 ЧАЂАВО ПРКНО Aleksa Vojinovic -16
    21 United Dimitrije Cvetkovic-16
    21 Plave_Zgrade Stefan Simic-16
    21 Udarnik Vladan Lukic-16
    25 Nishville Redskins Petar Zivkovic-15
    25 Champy Samir Mujkanovic-15
    25 caplin Charlie Chaplin-15
    25 Zeleni vitezi dusan47-15
    29 Kokica united Jovo Korica-13
    30 Кризни Штаб Срета-Штета-12
    30 FK DVE LEVE NOGE Stefan Nikolic-12
    32 Обилић Otac Lazar -9
    33 Zaklopaca united Nikola Petrovic-7
    34 Zmajevi Dimitrije Aleksic -2
    Dosta pomaka za mene :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.