Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Previše slabo. Imam danas još 4 igrača i tu očekujem neke poene od Ibre, Janga i Kola. Ostaje mi Mvila kog ne znam ni zašto sam ubacio, valjda će da igra da ga jebem.
Ja sam napravio neki tim na brzinu,ali uopste ne mogu da udjem na nalog,pise da je mail nevazeci,a verifikovao sam ga
Бем ти Тореса, капитенисати код мене више неће.... Ибра нови капитен.... Чекам Ибру, Џерарда и Олсона....
Је л' зна неко како ће бити кад почне четвртфинале? Било би бесмислено да оставе једну измену по колу ако имаш пун курац играча из екипа које су испале у групној фази....
Ne,automatski se brišu igrači koji igraju u reprezantacijama koje su završile takmičenje.Pa onda biraš novi sastav od ekipa koje su prošle u četvrt-finale.Barem je tako pre bilo ... ne verujem da su nešto menjali ... sve u svemu idi na RULES i tamo je sve lepo objašnjeno.
Е кул.... Хвала братац....
Ja ič ovu igricu nisam skontao. Uzeo sam sve najjače igrače, jedva skrpih 25 poena. Uništili me napadači Persi i Kristina, inijesta kurac, ozil kurac, Ramos i Nojer mi rasturili. Pa jebemusve!
Ubacio sam u drugo kolo Džagoeva i Pavličenka, garantujem da će biti ko kurac i oni.
Ovaj fentezi mi je ucinio zanimljivijim pracenje EURA viva la fentezi
Рибери капитен асистенција, Џерард асистенција, Евра 3 бода. Није лошо данас.
Јанг један поЈен. Ако га Ибра не забије, пук'о сам.
Ja ne mogu da prođem dobro, pa da jebe rak raka. Imao i Evru, Diaru i Terija, sve ukupno 7 bodova, kao nojer.
Е на шта сам добијо 6 појена, имам 43 са играча и сад уђем оно 49?
Курац, рачунали и Олсона који је сад почео, пу.
Evo vi mnogi što ste stavili Ibru :)
Zabio ga je
Да не вртим, доносе ли играчи на клупи бодове или само ови што су ми у првом тиму?
Naravno da ne donose kad sede na klupi.zato je i fora da sam moraš proceniti kad koga da ubaciš.Ja sam juče bio savršen jer sam ubacio Di Natalea
Sevcenko je jebeni doktor fudbala !
Doktor!
Svi su zaboravili na njega, a covek je izmislio fudbal za pola danasnjih zvezda.
ИБРА КАПИТЕНИШЕ!!!!
Турам Шеву и вадим Тореса, све да први не да више ни један гол, а други забије хет трик на сваком следећем мечу из поштовања. Због Шеве сам, већ другу деценију навијач Милана, први играч којег сам истински заволео иако су тад најбољи били Зидан, Роналдо и Ривалдо и играч који јебе на европском са 36 година....
To sam ja sa Skolsom uradio u Premier Fentaziju. Cim se vratio ja ga turio i drzao do kraja, igrao on ili ne.