Fantasy UEFA Euro 2012

1. Како дискористим онај вајлд кард код трансфера? Зујим около већ 15 минута, нумем да нађем начин....

2. Stisnes make transfers pa ce da ti izadje play wildcard

3. Јебем ти, да сам ставио Ибру за капитена, сад би' им'о 4 поена више. А није лоше ни овако, 33. Већина мојих играча ће у следећем колу да одиграју боље, бар би требало.

4. Хвала братац на помоћи.... Одрадих неколико трансфера, реших се Тореса, иако ће сад играти против далеко лакших протвника, у корист Шевченка, ал' болу ме бриге.... Захваљујући Ибри капитену добих скоро исти број бодова вечерас као претходна три дана....

5. Ubacujem Kerzakova umesto u ovom kolu beskorisnog Ljorentea, koga mozda Del Boske ubaci u sledecem kolu, ali imam neki osecaj da ce Kerzakov da eksplodira, previse je promasio u prvom kolu a radi se o odlicnom fudbaleru. Cak cu da mu dam kapitensku traku pa kud puklo.

6. Ја само да се искурчим док имам прилику, ко зна колико ће боравити на првој позицији.

Табела након четири дана, односно на крају првог кола:

1 ФК Јандрија Ђока Бомба 57 57
    2 Борац Остружница Slobodan Todosic 53 53
    3 Crnje Marko bre 52 52
    3 Tvorovi Dvajt . 52 52
    5 Nishville Redskins Petar Zivkovic 50 50
    6 Dolan pls Mihajlo Turinski 49 49
    7 Boondock Marko Borovčanin 48 48
    8 čarapani Dr Mr 45 45
    9 Štrokav pazuh Dušan Mandić 44 44
    10 Veverice na spidu Stefan Rašić 43 43
    11 Zeleni vitezi dusan47 42 42
    11 Mali_Lesa_91 Aleksandar Radojičić 42 42
    13 FK Palilulac Acke 41 41
    14 ZHAJKOVI PULENI Dario Kostić 40 40
    14 Kokica united Jovo Korica 40 40
    16 Joy Division JOY DIVISION 38 38
    16 Red Hooligans Nemanja Baralic 38 38
    18 dadVe Vedad Kajic 37 37
    19 ЧАЂАВО ПРКНО Aleksa Vojinovic 35 35
    19 Обилић Otac Lazar 35 35
    19 Pandancine Milos Ilic 35 35
    22 Anarhisti Boris Maksimovic 34 34
    22 Zaklopaca united Nikola Petrovic 34 34
    24 Plave_Zgrade Stefan Simic 33 33
    24 Кризни Штаб Срета-Штета 33 33
    24 Mladost Tadići Stefan Perić 33 33
    27 kovrdzavapica igor brkovic 31 31
    27 Velika sprdnja Nikola Gacevic 31 31
    29 FK DVE LEVE NOGE Stefan Nikolic 30 30
    29 Udarnik Vladan Lukic 30 30
    29 Zmajevi Dimitrije Aleksic 30 30
    32 Champy Samir Mujkanovic 27 27
    33 caplin Charlie Chaplin 25 25
    34 United Dimitrije Cvetkovic 21 21

Не дајте да вам опадне самопоуздање.

7. Е ја сад дошао из града, ајд кад неко стигне да баци објасн у вези трансфера, колико играча мош без последица и те пеерипетије...

8. Meni su oduzeli tri boda zbog transfera ali morao sam da izbacim Matijansena jer je povredjen i neće igrati,a stavio sam Žirkova.Glupo što skidaju bodove ali ajde nadam se da će danas barem biti asistencija odličnog Žirkova.

9. kako sam slab... ali ne menjam nista, samo scesnija. s verom u boga i saja givena.

10. У пичку материну кад морам вајлд кард у другом колу дискористим лоло

11. Оћу неког Руса, ал курац могу 2 а у избору имам 4, Широков, Џагоев, Кержаков, Аршавин.

12. Ja napravio 5 izmena,morao sam da izbaci Scesnija,Barzaljija,Jarmolenka,Pogrebnjaka i Jarmolenka
    puko sam xD

13. Mene ibra i dzerard izvukli sad sam 11 sa 42 boda nije loše.
    Od 3 napadača jedino mi maneken nije dao gol valjda će i on da proradi.A imao bi i više bodova al nisam ubacio onog poljskog golmana kad su igrali sa grcima.

14. E imam pitanje jel mogu svaki dan da menjam kapitena u zavisnosti ko mi igra

15. Fala na odgovoru jebote da sam stavio titona i polanskog sad bi imao još 8 bodova

16. Znaci,danas mogu da stavim Poljaka/Rusa/Ceha/Grka za kapitena,a sutra menjam?

17. Da, u opciji manager substitutions.
    A jel neko od vas igra head-to-head leagues ?
    Ja sam tamo prvi posle završenog prvog kola.Šestoro nas je u grupi

18. Избацио Тиага Моту, убацио Широкова, аупичкуматерину.

19. Koliko sam očajan bog te jebo... Izbacio sam ciganšturu Kristinu i stavio benzemu. Valjda će uvali neki Hrvatima i Ircima. I džagoeva sam uzeo. Ladno je on tamo veznjak.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.